<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 中秋節快樂!奉上美味佳肴.作為慶祝中秋節
返回列表 回復 發帖
- B) U1 P; y  Z. R+ c4 H& C* Q3 K% p0 L" e+ `# O4 a

3 [" Z3 R* P2 \
& C7 {$ K& N7 \; W5 d! r, T# `: ~哈哈哈  ....典會呢.....難得能與美人共飲..... ; z; Z# e: c* [! G  e0 {  ]0 v
vv1668vv 發表於 2010-9-20 10:24 PM
哈哈!飲勝…
莫理窮與富,相識就是緣!
泛泛友誼情,緣來就是朋!
哈哈!飲勝…
, Q( H8 q' Z& [' ^5 |- ~goodnicelady 發表於 2010-9-20 10:34 PM
: {4 G9 D3 J& Z- f, b% n8 a
& n4 ~1 }4 ^9 [/ @/ f* H
8 v5 J' B; L1 X1 Z7 c" {) T
哈哈哈...... 3 ~, X# V% {1 v

+ \; f9 x7 F1 K  s少少好喇........小飲宜情...大飲就.......
祝各位:
+ r1 m7 [. }6 ?; f& V中秋節快樂!
6 G9 {, c; B+ q/ Q( B% F人月兩團圓!
* H0 ]# [% I  W' D$ A0 J身體健康!
$ e8 U6 ], G8 P. V! R1 r3 {0 V1 b工作順利!
9 ~  W; q) L+ t" I9 [  F奉上美味佳肴.作為慶祝中秋節!
- B/ N5 v' B) V9 |% Q9 F) Y1 j- @goodnicelady 發表於 2010-9-20 09:02 PM

評分次數

• admin

& b$ |' p& [' C0 w1 c* U. r' E5 }% U5 f, Y9 X$ J
# r. h4 F9 J+ m; ?
哈哈哈......
( W2 `( O9 g1 @# c2 J' S$ e$ y- s
8 _/ |5 F' U; d% K) y5 t$ g0 W少少好喇........小飲宜情...大飲就....... 7 @8 g) |, o. W% P& [- u. c
vv1668vv 發表於 2010-9-20 10:46 PM
其實我唔飲酒架…
/ o/ ?! ?" o5 Y& i
奉上美味佳肴.作為慶祝中秋節..... ......
8 o2 {& z9 D5 _/ z' K清炒蝦仁* z( {$ [; s2 U7 I9 q: Q2 H
八寶炒年糕  
2 w& @' N& F9 Q# j主菜汽鍋雞  ! H8 B( z" }* q, P% t
碳烤金絲鳗  # \5 l0 X% d2 k, C  z
海參扒菜膽  3 y' o# {% ~; Y3 K
蒜泥白肉2 o: M% s$ o  X/ r* _
泡椒鳳爪  
/ J6 \* M* e+ a  [7 X水煮魚片  ' o$ a8 U% L# M0 P
外婆紅燒肉  ! |1 w4 A$ J$ N/ e$ ]+ i# P
新疆串烤羊肉
1 g9 T0 l' l. ^- Y鳳尾魚  
: L2 j/ m6 R% @( o' O泡小蝦  
' V! [+ Q6 O( D( t6 a, l  R夫妻肺片
1 ~$ j( N9 o  T& V! }...+ x5 a0 |' A# R) D
goodnicelady 發表於 2010-9-20 09:11 PM
U made me miss Shanghai.....
其實我唔飲酒架…
4 G5 H* U. X. ~8 m! P% dgoodnicelady 發表於 2010-9-20 11:24 PM
% b8 _5 w' o, K1 m/ Z4 p% W0 F3 F& y
( h) S  k2 M2 E: `% h  ~* B

5 M; k" ?5 j/ O" D# u唔扇你 .........唔識飲都0甘夠疆大人地?
U made me miss Shanghai.....! L% s; |% g. Y/ V
自由神 發表於 2010-9-20 11:56 PM
你在上海食過呢d餸咩﹖
- _/ k9 [2 r$ ]! s
3 M# X# Y' |* `5 ]- K5 ?
, }3 \7 k# f/ m. Y: d
, u3 ?# a6 X1 y$ g8 \. f  R; c
唔扇你 .........唔識飲都0甘夠疆大人地?
6 `6 z/ F! y$ g7 V$ ?vv1668vv 發表於 2010-9-21 12:04 AM
我唔飲酒啫!唔代表我唔識飲架﹖
突然好想食添…無人送俾我食…: e6 y4 ^* H3 e5 i, ]/ r
goodnicelady 發表於 2010-9-20 10:07 PM
7 T4 \+ @) [& R. h  [
  x4 j5 y! A, o1 R
今年反而我有好多, 已經收左成10幾盒, 仲未計屋企人果D, 而家成屋都係月餅
* B% r# u/ r; i5 G# b
# a, o4 C, G. H! W% u5 Z6 g/ ~$ K
今年反而我有好多, 已經收左成10幾盒, 仲未計屋企人果D, 而家成屋都係月餅
! Z) T% X  b9 z1 Mjojojojoj 發表於 2010-9-21 11:15 PM
講完今日收到二盒喎…真開心…
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 中秋節快樂!奉上美味佳肴.作為慶祝中秋節

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。