標題: 有冇人和女友分手後依然是普通朋友呢 [打印本頁]

作者: 5u636598    時間: 2006-1-22 10:24 PM     標題: 有冇人和女友分手後依然是普通朋友呢

有冇人和女友分手後依然是普通朋友呢?
作者: cwleung1988    時間: 2006-1-22 10:31 PM

我同大部份女友分左手之後...我都會主動去搵佢地傾計...做返朋友甘..
不過最近同一位ex女友....講返...
先知道...原來當初...我同佢分手時...話同佢做返朋友...
佢覺得好辛苦....
作者: steakeye    時間: 2006-1-22 11:00 PM

Originally posted by cwleung1988 at 2006-1-22 10:31 PM:
我同大部份女友分左手之後...我都會主...
呢個就係我衣家個 case ... 佢話好辛苦, 叫我唔好揾佢...
作者: remy    時間: 2006-1-23 01:37 AM

我都係.....
但自己又唔想ex 唔開心......
作者: 迷途小羔羊    時間: 2006-1-25 01:52 AM

有,我係咁,不過去唔翻好熟果種
作者: pc20001103b    時間: 2006-1-25 11:51 PM

Originally posted by 迷途小羔羊 at 2006-1-25 01:52:
有,我係咁,不過去唔翻好熟果種
係好難好熟既.....我最初同個ex都冇咩野講...
係佢想分手...我想做番fd...一般人既角度睇既話....係佢對唔住我既....
不過我堅持要做佢fd....佢都話過辛苦...唔想我理佢咁多....因為佢會唔開心....
不過我都係冇放棄....最後都打動到佢...不過都只係fd.....
原本係諗住搵機會追番佢...不過慢慢都係覺得做個gd fd好d
作者: kakeidevil    時間: 2006-1-26 04:22 PM

難矣!!有幾多人可以再見仍是朋友???起碼我唔得,一見面就會唸番起當既事情
作者: ThomasKoon    時間: 2006-2-1 01:18 AM

我到目前為止﹐都未試過做得番朋友.....

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com./bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0