標題: Hello Kitty 35歲牛一 UNDER COVER借U字底線logo聯名賀壽 [打印本頁]

作者: J.T.    時間: 2009-6-8 11:35 PM     標題: Hello Kitty 35歲牛一 UNDER COVER借U字底線logo聯名賀壽

Bee.WEBZINE報導】記得在07年時,向來以可愛為賣點的Hello Kitty,曾與超現實主義的UNDER COVER(UC),打造兩款極具話題性的聯名作,亦令各潮男重新認識,Hello Kitty原來也可以很瘋狂!在近日,Hello Kitty母公司Sanrio就趁著踏入Hello Kitty 35週年之際,再度伙拍UNDER COVER推出35週年別注作品,新作的設計以Hello Kitty圖案配上UC招牌的U字underline logo,雖對比上回滿佈蝴蝶結的超詭異tee作,今次明顯以可愛設計示人,但近年mercibeaucoup,的枕頭領、蘑菇tee等超可愛設計,亦一一得到潮男們的愛戴,因此相信今次雙方推出的可愛作品同樣會引起高度注目。

Hello Kitty x UNDER COVER 35週年別注tee
$1,180

作者: weimin    時間: 2009-6-15 11:58 PM

这样就一千多啊,我自己在家里制作一件一模一样的还不用30呢
作者: rei1203    時間: 2009-6-17 04:47 PM

UC出係特別D..但要著KITTY上身..硬係覺得好似好女仔咁..哈哈!!
唔知大家點覺得呢~
作者: ===    時間: 2009-6-26 07:50 PM

作者: vj11    時間: 2009-10-15 03:35 AM

真是靠牌子下价...
作者: 艾官    時間: 2009-10-17 09:50 PM

如果係史諾比會更吸引我~

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com./bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0