標題: 天下最賤 ... 燒若元 [打印本頁]

作者: 迦樓羅女王    時間: 2010-9-10 10:43 PM     標題: 天下最賤 ... 燒若元

E條友 , 成日話唔應該煸動族種 宗教仇恨 , 但係又話菲律賓人懶係基因所致 !!!/ x) W$ m: l; O: [$ F/ p! C
又話伊斯蘭就係強悍 ... 真係人渣中既人渣 !!!
作者: Winters    時間: 2010-9-10 10:52 PM

我唔知佢講過乜,不過以上兩點有咩矛盾?
作者: 迦樓羅女王    時間: 2010-9-10 10:55 PM

我唔知佢講過乜,不過以上兩點有咩矛盾?) d/ T$ _. }- ]* e% o
Winters 發表於 2010-9-10 10:52 PM
' A/ P! m" \0 H1 @佢一味話唔好煸動種族仇恨 , 又鐘意踩其他民族 !!!
作者: infjlam    時間: 2010-9-10 11:03 PM

個人觀察所見,覺得菲律賓人國民性普遍係乜都「求撚其」,所以某程度上我認同蕭若元所說,) X0 v+ q9 c# a% u* z% B1 A. y
呢個無關仇唔仇恨問題,呢個係佢既一個statement或個人見解,
. V2 r9 x* H  E5 V& y" q若你覺得菲律賓人唔係咁,你大可舉例證明駁斥佢(If you can)
作者: 迦樓羅女王    時間: 2010-9-10 11:05 PM

個人觀察所見,覺得菲律賓人國民性普遍係乜都「求撚其」,所以某程度上我認同蕭若元所說,
/ c9 q) @) a) G呢個無關仇唔仇恨問題,呢個係佢既一個statement或個人見解,
9 B3 o: A6 m, i, }5 p' b# O若你覺得菲律賓人唔係咁,你大可舉例證明駁斥佢(If you can ...
. F9 g: J% R& h! S! n- Z. J6 Binfjlam 發表於 2010-9-10 11:03 PM
+ @) W6 _8 e/ J  y
你可能覺得D賓妹懶???
作者: infjlam    時間: 2010-9-10 11:08 PM

% [. c/ Q. ^5 ^5 F你可能覺得D賓妹懶???
' a$ h7 o" @  f4 V1 M' P, Z! ]) e迦樓羅女王 發表於 2010-9-10 11:05 PM
9 v, t, |, A1 V- Z9 ~& Z1 R你覺得賓仔唔懶得過賓妹?(我只講事實)
作者: 迦樓羅女王    時間: 2010-9-10 11:14 PM

0 G0 Q( z1 x4 P& U你覺得賓仔唔懶得過賓妹?(我只講事實)
# x! {2 t' ^0 G+ n( T8 Oinfjlam 發表於 2010-9-10 11:08 PM
* z% g; x# @7 s! j0 l6 W$ f我唔識d賓仔喎 ...
作者: infjlam    時間: 2010-9-10 11:32 PM

' o2 V2 ]9 C$ J
我唔識d賓仔喎 ... 0 K. }8 x* V; v! r
迦樓羅女王 發表於 2010-9-10 11:14 PM
* I; o$ v" @4 t* y& G' x

; N0 [) B3 G" M! S+ Q0 I2 ~7 t呢次人質事件搞咁耐,你冇睇電視新聞?你冇睇報紙?7 G' n' C: H2 b. l6 ?
成班賓仔點做野,事件有幾荒謬,你一D都唔清楚?
$ I9 b$ _0 H) F8 K0 g' d+ }( H5 J, |9 o' A# Q3 @+ m4 ?
講得白D,菲律賓政府班人,真係好濕鳩!
* l) h9 H3 H- s! n- s+ E說明一下,
& D/ X1 f8 e# c9 R0 ]- o5 a* c我對一般菲律賓人不單沒有仇恨,反而有幾分同情添,
, J' O  u3 g) f2 d" N$ M/ K活在一個咁o既政權,你都咪話唔大鑊!
作者: alan3015chan    時間: 2010-9-10 11:48 PM

1 G5 ?+ g9 r- \9 N" ^, w
) M/ n8 i8 z9 E# l* X  r' V" B! R- `9 \呢次人質事件搞咁耐,你冇睇電視新聞?你冇睇報紙?- b" p5 [0 m7 K. J  U
成班賓仔點做野,事件有幾荒謬,你一D都唔清楚?1 l: m# [" e% r7 x; X7 u  l! g: ]1 j
% ]: e" L2 g& J9 j3 w" l
講得白D,菲律賓政府班人,真係好濕鳩!3 R% [7 V4 Q' R7 H* v
說明一下,8 C0 H. y, ]' P7 N$ K. K
我對一般菲律賓人不單沒有仇恨,反而有幾分同情添,% N) ~; N2 b2 n4 o$ c
活在 ...
% x3 ^( c% }. P/ `) \+ I% c! q& iinfjlam 發表於 2010-9-10 11:32 PM
係,菲律賓人就係咩都係求9其!
作者: 迦樓羅女王    時間: 2010-9-10 11:49 PM

# S9 ?4 [9 ?4 L$ |5 L8 ~( l0 V; g7 \( V8 z. }
呢次人質事件搞咁耐,你冇睇電視新聞?你冇睇報紙?" o& P1 Y& v  H1 ]. j
成班賓仔點做野,事件有幾荒謬,你一D都唔清楚?
, q  a- Z3 K: m% R# z1 u# T/ s7 D& B  {9 D5 }. Y9 [& m
講得白D,菲律賓政府班人,真係好濕鳩!: h  Q( L" O; k: _! o1 @, H8 b
說明一下,$ w8 r' ^- k8 C% q* i0 C9 X$ y
我對一般菲律賓人不單沒有仇恨,反而有幾分同情添,
" c" q# T, u: B6 ~+ E6 H9 ^活在 ...
( q" {9 l( {( v8 Kinfjlam 發表於 2010-9-10 11:32 PM
% B6 L' a8 s( j2 n
所以燒才第一句岩架 ... 唔應該把當地政府既無能 ,
5 r6 z3 [7 O: Y0 Q$ k當成全部當地人民都係咁 , 但佢自己又鐘意踩人地 !!!
8 l5 h& v7 o4 R8 Y
0 X9 i' W9 `2 Y. `$ P正如我地見曾特首 唐條條咁白痴 , 係咪就=全香港人都咁白痴???
作者: 迦樓羅女王    時間: 2010-9-10 11:51 PM

係,菲律賓人就係咩都係求9其!, X% p$ j1 T1 m
alan3015chan 發表於 2010-9-10 11:48 PM
  T, {' ?! ~7 I. f6 u
係呀 , 係奧巴馬做總統之前 , 世界上仲唔少相信 , 黑人智商天生比較低 ...
作者: infjlam    時間: 2010-9-10 11:58 PM

! y* }8 H% `1 c9 k. [6 a. P* R
所以燒才第一句岩架 ... 唔應該把當地政府既無能 ,: P0 ~3 u1 {  j. m0 v8 y' L3 h
當成全部當地人民都係咁 , 但佢自己又鐘意踩人地 !!!- S% Y2 }" M1 F7 p
迦樓羅女王 發表於 2010-9-10 11:49 PM
! ^' W" _" F4 l# q3 c( g+ ^, a; o5 a1 z3 c3 w
我睇法係:" {. b- f- a6 V. `  ^4 R( C( o
很遺憾地,一般而言我都覺菲律賓人係「求撚其」(我冇話所有菲律賓人都如是),5 U5 W/ ?/ G' m' R
當然,你可以唔同意我/蕭若元講法,
) ]; y+ G+ S' S' Z請舉例說明之
作者: 迦樓羅女王    時間: 2010-9-11 12:02 AM

; a# U+ p6 ~" k- z
/ w9 F. O9 M. o1 j& ~+ d我睇法係:( v$ A7 U7 m- |* o1 i) y7 G$ ~
很遺憾地,一般而言我都覺菲律賓人係「求撚其」(我冇話所有菲律賓人都如是),& w, p( O( @6 a) n: h* l) M
當然,你可以唔同意我/蕭若元講法,
2 ]: T& C% J& A5 S6 o+ k. [' d但請舉例說明之 ...+ B4 P2 d: d  }$ ]
infjlam 發表於 2010-9-10 11:58 PM
3 }# L8 A" P4 _9 b
我咪問你點解釋賓妹羅 ...
4 }1 D) K. i: h5 S5 B) s$ t+ B" l唔通菲律賓人基因就是女勤男惰???
9 w/ D7 g( ?- `! r9 h* @定佢係來香港 , 受中國人勳圖先e+咁好???
作者: infjlam    時間: 2010-9-11 12:08 AM

/ l* i( R5 k% y2 Q0 Y& n  C
" b7 L' |  X( E: f
2 Y4 r/ m  Q: D. [
係呀 , 係奧巴馬做總統之前 , 世界上仲唔少相信 , 黑人智商天生比較低 ...5 @/ }" l, k: I( A$ L
迦樓羅女王 發表於 2010-9-10 11:51 PM
7 _* T% G( M6 }$ T% q

0 {6 H5 v5 D4 W8 A- E6 B黑人智商一般而言唔算高,呢個係客觀事實,- Z: U# ?/ ]: j& e0 |
基於先天因素,黑人普遍擅於田徑項目,游泳卻對他們而言是弱項(因為骨重)
* R0 w3 n0 m+ Q6 d8 j中國人天生不是打籃球或短跑材料,就算出左個姚明和劉翔,亦唔能夠推翻呢個客觀事實
作者: infjlam    時間: 2010-9-11 12:16 AM

7 U; p6 k0 |" [; S% T我咪問你點解釋賓妹羅 ...
' k; U& F4 T: k0 q' S; g唔通菲律賓人基因就是女勤男惰???! ~' b, t9 d3 d5 ?+ x% `. ^
定佢係來香港 , 受中國人勳圖先e+咁好???0 e4 K+ a8 z$ c' O$ F+ K/ @
迦樓羅女王 發表於 2010-9-11 12:02 AM
% `0 O7 u! u- p/ Q, X  S, z. k
2 N+ J! i. U/ u; O) r: V就算係賓妹,我都唔覺得佢地特別勤力(對比起一般華人而言)3 l6 b1 O6 g  D4 C, H) k# a% x
根據蕭若元《演化心理學》所說,
* Z* [5 C3 D8 V" |生於熱帶地區的人(如菲律賓),女勤男惰是因為女體積比男小,散熱較快,所以女較能適應炎熱天氣,
4 t+ w4 _* ?2 ^- P1 O, c當然,這個理論,信不信由你(我亦有若干保留),或有其他因素未定
作者: 迦樓羅女王    時間: 2010-9-11 12:24 AM

+ q0 M/ s5 @0 \4 v; R# m
4 {) Z; t+ R& z0 o. J7 o就算係賓妹,我都唔覺得佢地特別勤力(對比起一般華人而言)
3 {" s5 r$ v0 W/ j- h根據蕭若元《演化心理學》所說,
" b" `0 @% b4 y, f' E生於熱帶地區的人(如菲律賓),女勤男惰是因為女體積比男小,散熱較快,所以女較能適應炎熱天氣,
! B6 T5 d7 m4 D2 P- N# T3 F2 g當然,這個理論, ...4 `/ B6 Y, k) F8 h7 g: M' \$ q  h
infjlam 發表於 2010-9-11 12:16 AM
/ m# M1 w! n/ l* j+ v我覺得你應該打開眼真係去睇下d菲律賓人 , 睇係果d唔係警察 唔係公務員 , & x% s; I+ |( n* l+ t' ~) Q
又唔有錢 , 仲未到中年果d主動人民 , 有幾多係大隻過女人好多~~5 j0 v9 ?7 `, `$ j3 l& e9 m( j
' n& S# j2 N  m. Z/ p7 H
燒若元係我心目中 , 地位並不高過陶杰 , 一樣係文壇騙子一名~~
2 i8 Z. o3 u$ e! H係既 , 香港係文壇騙子都出唔到好多過 , 呢樣我認 ...
& X* t# E1 A, |" D8 g6 y) B0 t(其實仲有一個 , 係26fun活躍 , 姓打而家中排名第9)
作者: 迦樓羅女王    時間: 2010-9-11 12:28 AM

\7 w: e  u& T* G# q6 f$ _7 z% Z0 j- ^
黑人智商一般而言唔算高,呢個係客觀事實,4 v+ ]0 J  `" q8 X2 J: v
基於先天因素,黑人普遍擅於田徑項目,游泳卻對他們而言是弱項(因為骨重)
5 ~8 I. D- [* C: c7 A中國人天生不是打籃球或短跑材料,就算出左個姚明和劉翔,亦唔能夠推翻呢個客觀事實 ...0 L6 O$ i' D: e" @! V( p) p8 B
infjlam 發表於 2010-9-11 12:08 AM
6 K$ S( {& N7 a/ q
如你肯認去比較下普遍黑人生活環境 , 仲有整體社會文化環境 ,; F: m- r' V* @7 n2 c7 N4 P
同中國人 白人既分別 , 你就會明點解黑人做果d所謂智商驗試 ," Y! D% H2 s9 f" H2 f0 c
成積會比較低~~& r% x/ m( q6 i8 {. |' k5 D( s7 L: \' x; N
9 A/ u- q8 f2 c( r
我在此勸告大家一句 , 燒若元既野我讚成可以忍下 , 但千萬唔好信晒 ,7 z  K' L2 |1 ~9 ]$ S$ G# Z
否則會壞腦~~
作者: infjlam    時間: 2010-9-11 12:36 AM

3 E+ G+ L7 N8 a2 R( G我覺得你應該打開眼真係去睇下d菲律賓人 , 睇係果d唔係警察 唔係公務員 ,
" e, c1 y7 S1 C% x: G( F3 U9 ~又唔有錢 , 仲未到中年果d主動人民 , 有幾多係大隻過女人好多~~
8 o9 b2 D! h: i4 x% G! t迦樓羅女王 發表於 2010-9-11 12:24 AM
9 e. B2 [4 s# I! {6 U
5 Z& V2 A3 [, X, N- `8 x" @8 M. O5 @% G4 s' V2 R
你有語病!都唔知你講乜Q
) b& m: b: `. y8 J3 ?* o" z1 T4 D: j# h, K% W$ P
[youtube]8zsXMQlUlMQ[/youtube]
0 z1 C/ g- i. I1 ~我可以幾肯定,香港人就算再濕鳩,都唔會好似佢地咁 3 [0 s; W2 F9 h& X4 q' y+ A
# w1 Q0 ?7 f- l6 F; m  C) F( A

3 [; M! x/ H) d( s* O  Z; N7 `) g* M4 D, J% v/ C# ]
另外,我覺得你都幾「記仇」兼「冇品」,+ |# ^% m$ X2 G8 e% R
講講下蕭若元,都可以辣埋狗哥,不忘落井下石,抽人水,計落你都算賤
作者: infjlam    時間: 2010-9-11 12:42 AM

& y5 D; H5 Z8 K# ^$ ?( ?( }3 A+ T+ u- B我在此勸告大家一句 , 燒若元既野我讚成可以忍下 , 但千萬唔好信晒 ,
, |) N- G3 m& u, q. E/ O否則會壞腦~/ k; }% F) |+ a, o" E3 h1 L
迦樓羅女王 發表於 2010-9-11 12:28 AM
  S& R* G  q% m4 Z; W1 g
( G3 `1 V# D+ y
p.s.乜野叫忍下?0 U) V1 |+ S1 R
& }9 G% m; j  L$ N- r- R: ~) s* `- a
壞腦?壞左腦,唔識分析o既人,唔聽都已經壞,
' R& w8 m, Y& A7 i, _6 z不過呢句說話由閣下說出,唔知點解零捨...
作者: 迦樓羅女王    時間: 2010-9-11 12:59 AM

1 x  p; }/ Y- O' {+ b" f
" @" u0 I4 V5 [* E1 w
- X) \6 D! V: |$ [. _4 q
你有語病!都唔知你講乜Q
- _$ O$ Z6 q; [8 `, E
+ f' J. l5 f; A4 T2 l8zsXMQlUlMQ* t+ k$ f* O4 ]
我可以幾肯定,香港人就算再濕鳩,都唔會好似佢地咁 3 W& j/ G7 y0 ~; Z0 R0 e
9 N+ t+ A- D. p9 G' `: |: l
/ I( Y- V( X5 U2 e+ i& o

' V. b, s2 S7 v% m; o" Z! S另外,我覺得你都幾「記仇」兼「冇品」,& Q5 F- e  @3 g6 j/ U
講講下蕭若元,都可以辣埋狗哥,不忘落井下石,抽人水,計 ...% m; \: l$ G8 L7 M+ ~- k% o
infjlam 發表於 2010-9-11 12:36 AM
7 W$ m. e4 Y( M+ U& [( M
唔知閣下係a眼 b眼,定係c眼見到菲律賓男人明顯比女人大隻呢???( W* u+ {4 l7 g
定你係想表達其他野???
作者: 迦樓羅女王    時間: 2010-9-11 01:05 AM

! d; T% N# O# X! U  Z% a
8 X8 N! ]# n8 `+ K4 L: Tp.s.乜野叫忍下?
5 }, W+ q8 T1 _% a9 Q# e
4 g; F) B# P( {壞腦?壞左腦,唔識分析o既人,唔聽都已經壞,+ z% K, a. d$ P4 M/ f: i
不過呢句說話由閣下說出,唔知點解零捨...
; ^; K, t; k# s$ k+ Jinfjlam 發表於 2010-9-11 12:42 AM
/ q: t7 _( |6 S1 |" U  @) k1 a
哦,明白了,閣下原來是狗兄同好。。。6 }2 |0 i0 o1 t$ U0 g6 R( |8 j: @  S

. B$ W% |7 ^6 E8 L, W3 P3 Q' o老實說,本人一直沒隱藏對狗兄的厭惡,如果閣下記憶夠好,
4 Q" S; y$ i1 i4 Y, r1 }可能仲記得本人曾指責過狗兄是ef墮落原兇之一(仲有幾個),; |! K: E3 a" F, g
因為佢係首位明顯而大量採用非理性手法討論的人(或者你叫他感性),
: D, s& t2 [3 u, h6 p* a' F6 j; j小弟近年講野雖少,但認為對的東西還是堅持會講的。。。
作者: infjlam    時間: 2010-9-11 01:06 AM

- U. E0 L/ u2 J. X0 G$ _( @
( G) W: m/ i$ I- a, j& F& G
" t6 i& J; A8 @( N  D" x4 t: t
唔知閣下係a眼 b眼,定係c眼見到菲律賓男人明顯比女人大隻呢???* `8 o% P7 }9 u4 I
定你係想表達其他野???% X) b: D2 h3 l4 t+ a5 X; d
迦樓羅女王 發表於 2010-9-11 12:59 AM
* U1 N- B9 T0 g/ Y9 l" F. C2 k

~! b, c. L- f* m8 p& k6 T- {& C我一早已經表明,對蕭若元這個說法有所保留(你是刻意看不見,還是閣下真的需要驗下眼/腦?)," A( u* e/ a( ]
但,男人重磅亦大隻過女人,這是一般常識,任何人種皆是,
7 K" ~0 m* E2 L% F& q! v為什麼你會質疑?
作者: infjlam    時間: 2010-9-11 01:09 AM

7 u) U) f3 X/ W! r
哦,明白了,閣下原來是狗兄同好。。。
/ l% e6 T4 p; }* S
1 [1 J& b& k3 x  ^老實說,本人一直沒隱藏對狗兄的厭惡,如果閣下記憶夠好,9 d2 ~6 U3 ]) y" k
可能仲記得本人曾指責過狗兄是ef墮落原兇之一(仲有幾個),
' H3 z4 q7 l: r5 s- q! k/ Q+ J因為佢係首位明顯而大量採用非理性手法討論的人( ...
+ c! y  h! N, T1 X& Y迦樓羅女王 發表於 2010-9-11 01:05 AM
& t9 x% F+ T# V, B2 b1 S+ v" U
* e  @, g+ B* |
難得你認係真小人...2 H6 ?; a. x" S! f
不過講到非理性和抽別人水,我覺得你絕對比他還要強喇
作者: 迦樓羅女王    時間: 2010-9-11 01:32 AM

( g; k$ k3 l1 V- H  Z9 K0 O* ?' U1 q
難得你認係真小人...
) {! i# Q7 A1 A! C. H' v不過講到非理性和抽別人水,我覺得你絕對比他還要強喇0 u4 I0 Z! o5 c+ _, \
infjlam 發表於 2010-9-11 01:09 AM
) X# I9 r2 |( ]% i; c" t. W; P或者咁講 , 我對理性討論的理解 , 和主流人群有些不一樣 .... c  z4 Y6 h& c* W: v
就社民連和所謂的基督右派上 , 我其實看不到任何一方真的理性客觀~~
7 F$ T+ O' ~  i& j, Y
8 {: ]  O" Y. E- n  J7 X" v就普遍觀點而言 , 我認為理性客觀的討論 , 是即使和對方意見相反 ,9 h6 e- M% Z# M( W3 ~
也試著去了解對方的立場與看法 , 而就上面的例子而言 , % c7 x; `- T; [$ L  @0 @  N* e
我即使是社民連的支持者 , 但其實一樣看到他們這個表現 ,, f# e: ^* p1 J, t
他們只是借著一般人 , 甚至是一般活躍的年青人 , 所接受 較主流(如同性戀等)的議題 ,
# {% o! a0 v9 _& S$ a- s加上言語上的技巧 , 進行多數壓迫 ... 他們當是自己的觀點 ,
. O% C6 p9 T/ T% K1 J# h7 `而本人亦較認同他們的觀點 , 但不應該假定對方的觀點就不合理 , 不需重視 ,
7 I% G3 |$ d2 y2 d更重要的是他們原全不回應對方的關切點~~
作者: 迦樓羅女王    時間: 2010-9-11 01:42 AM

# e1 l; h6 o2 s% p: o; w

; K0 V" c1 Y+ h/ H  L; _4 B- U4 J我一早已經表明,對蕭若元這個說法有所保留(你是刻意看不見,還是閣下真的需要驗下眼/腦?),
2 K! C# i& h: l% n但,男人重磅亦大隻過女人,這是一般常識,任何人種皆是,
% c! ]# b. \$ o9 X9 q: j0 W為什麼你會質疑? ...6 c8 A4 @0 R6 p6 \) D3 Z% B2 U/ D
infjlam 發表於 2010-9-11 01:06 AM
2 d2 E/ n# T6 V% M
這個我其實並不認同 , 不要說我在原始社區看到的相片沒這種感覺 ,
$ E: n( ~6 R6 |- t  s+ P即使看古希臘 古羅馬的雕刻 , 我也沒有這種感覺 ... - B" \, Q% i. j. ?+ r7 W
本人認為男女的體形不是在天生 , 而是文化塑造 ...% c7 n' s* E0 r* c9 X* |& O6 S
作個推測 , 可能父權社會文化確立後 , 男性必需塑造男性剛強的形象 ,
" c. G: S& Q" n% O) S$ V故在審美觀上 , 形成男人以 "雄偉" 為美 ; 相反 , 女人則因此以嬌小 纖弱為美 ,' P! d8 W  ^' F1 f' r
在這背景基礎下 , 為了增加自已的本錢 , 男女相方努力去達至這種審美觀~~* H8 @5 Y: v) Z

- }1 H; s9 m% O& W$ w. t  J或者經過數十代 "人擇" 的配種 , 可能導致現代人先天有男女體差的分別 ,
) g; p0 W) H& t& K' B# q但這不是因為原本基因的差別~~
作者: 打狗棒    時間: 2010-9-11 02:22 AM

0 ?' H* C- s2 y- `1 b哦,明白了,閣下原來是狗兄同好。。。
+ d* n" |* [* t( p4 @6 t2 p3 c5 e! s2 b# F7 s4 w+ q% R2 o( c1 m
老實說,本人一直沒隱藏對狗兄的厭惡,如果閣下記憶夠好,- }+ r/ t( }2 S' `" o4 P( b  Y
可能仲記得本人曾指責過狗兄是ef墮落原兇之一(仲有幾個),
# A8 i3 f% u2 z2 |6 B- t因為佢係首位明顯而大量採用非理性手法討論的人( ...
- S( L9 \- t* V迦樓羅女王 發表於 2010-9-11 01:05 AM
4 a1 P* F3 c2 u! J0 W9 K墮你條毛咩? 一個睇相要用甚麼流量的Forum, 支持度慢慢衰落是可以預見的,7 J, t  r" w) I7 e9 c
而且仲搞埋自我審查閹割, 將政治版取締, 打壓言論自由, 更死多兩錢重,
; v: \% n; G; j0 V% d5 R佢慢性自殺又關我春事咩? 我邊有你講得咁威? 我單拖咋, 你估人地「26義和團」咩? 4 c* n/ }* q  J
我仲記得你當年失去版主之位後,
6 `9 f. l, A8 K- v點樣無恥咁求果個甚麼「樂壇揸Lift人」俾你做番版主,
2 Z/ J* g9 \: G$ H甘生, 你都唔細, 宅男唔做得幾耐, 係時候改變一下自己。
' d/ D% K6 f1 Q; b* p9 I) u純粹忠告, 啱聽與否? 閣下自決!!!
作者: 迦樓羅女王    時間: 2010-9-11 02:40 AM

, _0 Q! q4 O- w! [, J0 U3 F
墮你條毛咩? 一個睇相要用甚麼流量的Forum, 支持度慢慢衰落是可以預見的,9 n; _- e5 T  T% `/ p
而且仲搞埋自我審查閹割, 將政治版取締, 打壓言論自由, 更死多兩錢重,
$ K! u! r; W( K/ L4 h佢慢性自殺又關我春事咩? 我邊有你講得咁威? 我單拖咋, 你估人地「2 ...
8 b& ]( o" `, B打狗棒 發表於 2010-9-11 02:22 AM
1 _5 ?" [) Z8 Y+ z' W0 K邊個唔知我瘀皮丫 , 但我覺得咁又唔錯喎 ... 我衰極你地咪最多覺得瘀皮 ,
, T& C$ `5 q# h! I至少我講過建議都有根據 , 有人覺得我無聊 , 但無人覺得我排除異己 ;
  V. L' M" [, M! _有覺得我變態 , 但無人覺得EF/26FUN慢性自殺關我事 ... 不過咁 , 到左E+ ,5 G0 N+ {3 L9 g, j
26FUN死唔死 , 恐怕都無咩人會在乎拉~~
作者: 電梯男    時間: 2010-9-11 02:41 AM

支持燒若元3D肉浦團
作者: 打狗棒    時間: 2010-9-11 10:48 AM

支持燒若元3D肉浦團 : |' E8 a" r2 H8 Q' O
電梯男 發表於 2010-9-11 02:41 AM
  [5 u) k# B2 O& o5 e8 X* o才子都需要食飯, 如果在香港靠寫作出書糊口? 餓死都未天光。# Y3 J0 \# A( F1 \+ |( K
拍甚麼3D肉浦團只不過是迎合香港一眾宅男口味, 有求才有供, $ P/ [2 O0 Y; I; c$ O2 T6 t
不存在賤唔賤的問題; % B! T: i: P" [3 [% `: B) _$ _
明刀明槍拍三級片總比一些滿口仁義道德, 暗地裡每天對著女星相片打jj的「拳民」強。
作者: 電梯男    時間: 2010-9-11 01:51 PM

U: A3 r9 J2 [& m" z
才子都需要食飯, 如果在香港靠寫作出書糊口? 餓死都未天光。' E6 m5 U' `" t$ k/ O1 l5 t& f
拍甚麼3D肉浦團只不過是迎合香港一眾宅男口味, 有求才有供,
' k6 N3 ?& @& [. ]  S不存在賤唔賤的問題;
+ K8 [2 r* d7 v' T8 r& \明刀明槍拍三級片總比一些滿口仁義道德, 暗地裡每天對著女星相片打jj ...4 J# M3 M7 v) @, `4 c% A
打狗棒 發表於 2010-9-11 10:48 AM
* ^. t2 Z2 `8 n$ p5 h
# G( a8 L7 J- O6 K, q有市場牙  

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com./bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0