標題: 最不知所謂典型劣質發水樓廣告︰新鴻基天巒 [打印本頁]

作者: 電梯男    時間: 2010-10-22 12:38 AM     標題: 最不知所謂典型劣質發水樓廣告︰新鴻基天巒

不撚知所謂   
# ~( |( ^( l5 ~& J0 a3 `6 T) J, T! f. n. q+ S8 `1 S' N
[youtube]D8IPKhRedi8[/youtube]
作者: 事業線    時間: 2010-10-22 02:27 AM

九唔搭八
作者: infjlam    時間: 2010-10-22 02:48 AM

呢個豪宅盤,的確發水得幾緊要,
; M7 w: A. X4 l9 k% P* p唔計個失實廣告,唔計個樓盤地區,唔計個超貴呎價,! I' E$ f$ p5 z
4 Q2 e7 S+ j4 a  z% F0 d
呢個豪宅,我又覺得幾靚
作者: mnbvc    時間: 2010-10-23 10:06 AM

咁政府樓好咩 + u5 I) T/ F, S
總係有班智障會買咪得羅
0 }, f* K! C& d" \. A( `! g早年賣居屋貨尾
/ G: g* S) N4 C+ {4 Y甘既價刀有智障爭去買拉
+ d5 L1 E  q# M# k8 W$ m- d買前刀知有問題但買完又要嘈 2 W  G6 h: F/ V- E' H8 v
政府做野一向刀做d廢野架  w$ X# x' Z7 [6 C% m
立法唔比起發水想真係多餘
  X1 l) H2 y# J立法只可用實際面積賣樓就唔用出現而加趕入積拉
( k. a* I, g4 Z) u' Q8 I睇個勢政府就想比發展商發埋呢批水
$ Q7 |' X0 j1 Y. o3 K+ ~由起到賣點快刀要3-5年
0 m8 W* b# f/ J: u甘多數呢段刀唔會立法改實用面積
作者: 電梯男    時間: 2010-10-23 10:48 AM

咁政府樓好咩
* M2 P; V. D9 \  Q; e總係有班智障會買咪得羅
5 ]4 K+ I8 W2 R) H早年賣居屋貨尾
( D7 r, E% |/ z( h1 {甘既價刀有智障爭去買拉 ' A. [# w4 ^. n/ |
買前刀知有問題但買完又要嘈
1 h! E5 T; Y7 a/ z8 w政府做野一向刀做d廢野架
$ A, Q3 F/ T7 V立法唔比起發水想真係多餘
; h6 M6 [: U+ L2 }+ U9 H5 @9 ]立法只可用實際 ...
( U: i" ^; v4 e" h8 S/ Y, ?mnbvc 發表於 2010-10-23 10:06 AM
; _) r5 H  c2 n9 T' _$ o
6 j3 G* ]6 W: y  \( ^  s7 ], U, |
當初係邊條仆街比班地產商發水

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com./bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0