標題: 2010年度十大中文金曲金針獎得主 - 葉蒨文 [打印本頁]

作者: tlkwan    時間: 2011-1-20 12:58 PM     標題: 2010年度十大中文金曲金針獎得主 - 葉蒨文

2010年度十大中文金曲金針獎得主 - 葉蒨文:

實至名歸,Sally既美麗且歌聲又好, 難忘她的瀟洒走一回, 真經典,老老實實香港樂壇最光輝年代(80-90年代) ,唔識老葉,你好打極有限..............

Sally 難忘金曲重溫:

零時十分
[youtube]uDI2SuxZ0po&feature=player_embedded[/youtube]

長夜 My Love Goodnight
願死也為情
迷惑
晚風
200度
Cha Cha Cha (粵/國)
我要活下去
甜言蜜語
海旁獨唱
乾一杯
黎明不要來
祝福
[youtube]v-gRFqLoS60&feature=player_embedded[/youtube]

命運我操縱
珍重
[youtube]_ptDioHyPAg&feature=player_embedded[/youtube]

焚心以火
[youtube]Plww_7lg6UA&feature=player_embedded[/youtube]

秋去秋來
[youtube]m2YwlZI9L28&feature=player_embedded[/youtube]

信自己
瀟灑走一回
情人知己
愛到分離仍是愛
曾經心痛
你今天要走
女人的弱點
完全是你
談情說愛
傷逝
華麗緣
作者: balanar    時間: 2011-1-20 05:10 PM

1# tlkwan 2010年度十大中文金曲金針獎得主 - 葉蒨文
作者: 深圳居民    時間: 2011-1-21 02:40 AM

2010年度十大中文金曲金針獎得主 - 葉蒨文:

實至名歸,Sally既美麗且歌聲又好, 難忘她的瀟洒走一回, 真經典,老老實實香港樂壇最光輝年代(80-90年代) ,唔識老葉,你好打極有限..............

Sally 難忘金曲重溫:

...
tlkwan 發表於 2011-1-20 12:58 PM
很多年輕人不認識她呢
作者: chewlun3    時間: 2011-1-21 06:45 PM

車............
30年后.....
亦好多young人唔識陳奕迅......劉德華.....etc.....
作者: vivi1986    時間: 2011-1-23 06:33 AM

恩 不错 怀旧
作者: 硬膠人    時間: 2011-1-24 05:06 AM

車............
30年后.....
亦好多young人唔識陳奕迅......劉德華.....etc.....
chewlun3 發表於 2011-1-21 06:45 PM
D以前自我真空包裝30年,唔識有咩出奇?

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com./bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0