<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by abcde1918 at 2005-8-17 19:05:9 t1 r7 ?: y1 }" Q6 u! z" O" R
" e3 C% T) C+ O! k- Y
唔係麻(玩野)
8 I- b" ~$ f9 X+ r! ?你係第二輯後期先入黎...點比個位你呀=.="
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-17 07:05 PM:
9 K0 u3 d$ x1 b* |1 R* J: r  _- [8 w
你係第二輯後期先入黎...點比個位你呀=.="
0 ^% |& E: B1 R! D- q+ f# ?, u5 F
唔咪中期咩
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-17 07:00 PM:! w) M/ E2 ?- J( G8 }9 b

, ]4 x4 [: [) W' v' \hi~蟹少
9 r) i0 G( k9 _) S  k6 X& K/ F2 C0 I
; O7 {+ M- `1 \4 o! v我地做左3朝元老喇~.~
2 }6 {0 p9 h: M- k7 J8 R

0 o+ ?  m% \" Q1 I  E- K我呢?
Originally posted by catbert at 2005-8-17 07:07 PM:% [! h4 v% C8 y( q$ h" S) J
$ X) _9 v* t0 l$ k

1 m% W/ M8 w9 j7 R7 ~% f我呢?
' v0 ^+ s) T7 ?4 M2 \* U% D7 H
唉...
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by abcde1918 at 2005-8-17 19:06:8 T4 \, `5 \+ a$ d& z: z
" F# @. H) R; G" k3 `
唔咪中期咩
9 B" L  i9 R: O; s8 m. w
算啦,遲d你就會係嫁喇=.="
訓晏左唔記得左去踢波--”
Originally posted by catbert at 2005-8-17 19:07:5 H$ x# o! I% s6 Z3 [
我呢?
# c2 v: V+ z" d9 {/ h
hi~貓
, M( s) ^! u# D; ^( s你都係喎
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-17 19:08:2 J% o& e- t6 H
1 G# E. F  S$ `+ ?6 y% {
算啦,遲d你就會係嫁喇=.="
( i6 j, m8 t3 k8 b
我係幾時入黎ga呢
Originally posted by hoho886 at 2005-8-17 19:09:1 u* O- O4 ~7 M- X! P. Q, r0 M
/ ^/ y: a( d0 B3 c( h! O9 R
我係幾時入黎ga呢
1 m! G0 P$ {+ F4 q# H. J6 {! N
@@"* {( Z8 x4 w$ O5 a  y, a
我唔記得喇.....
好老實,
) }9 V: K' t$ P7 g呢個topic由初期既傾心事, 國事, 天下事
2 z9 y, I0 K6 O- m到中期成為EF既大腦,
. X( P+ u8 W( o& c$ d: c到呢期變左呃post聖地8 W# P3 z6 q/ o$ F2 [
真係有d心淡* v$ Z0 }4 T' L8 J3 c/ d
希望大家俾下面, P2 k) f; n6 E' h. E8 B) v0 b2 z2 U
d post多少少字
1 ?7 i3 n, s/ b唔好成版加埋都唔夠阿甩哥一個回覆
- e+ i) N- v+ |, z. E) X" f都係啱聽就聽2 ~4 z8 o# J% K5 K- k; j5 [6 P
唔啱就當我發癲把啦
+ F0 l, @  \  }* N  O& u& x言盡於此:cool:
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。