<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 金庸小說分享區
返回列表 回復 發帖
Originally posted by feuosma at 2007-5-26 12:10 AM:5 D0 S1 l0 g) W5 y4 l4 B; J& f& y1 e) J

9 F1 L) e1 j6 y, l  A  i  s- a6 |8 _5 g' n" ]$ V4 g& a% d( m
係...因為過左一排睇又會有新既體驗同感受.......呢個係佢既小說其中一個最出色地方......
/ a1 L" I, q8 q. F+ z2 A# [
每次睇都會留意唔同嘅角色,最近我都翻睇緊天龍,當初無留意趙錢孫,今次睇覺得又一個妙人
Originally posted by feuosma at 2007-5-26 12:12 AM:
" |: o2 n. _6 w/ h
# w% C! b' y4 c0 A5 k( P4 O. B- k( G4 s6 f" w3 W& ]+ Z
仲駛講?????梗係雙兒!!!!!!!!!!咁既老婆去邊度揾?????
2 y3 P3 @/ H3 ]
呢個確係正,溫柔體貼,但我幾中意阿朱
Originally posted by toro at 2007-5-26 00:12:5 n% f7 j7 y+ M' T1 m9 l0 |2 A

: H7 Q, H# Y8 j; s- ^; C# _每次睇都會留意唔同嘅角色,最近我都翻睇緊天龍,當初無留意趙錢孫,今次睇覺得又一個妙人
) }9 b2 I4 o$ J, ^' y, Q" a; }# O$ |8 ?# I5 j3 S1 m
天龍....最妙始終都係段譽.......
揷爆鄧麗欣、鍾欣桐、黃婉伶、薛凱琪、關心研、鄭融、劉心悠、董敏莉、應采兒、陳文緩、林嘉欣、官恩娜、陳自瑤、陳法拉、廖碧兒
Originally posted by toro at 2007-5-26 00:14:7 S3 B/ K, z1 k4 B, D

$ Z" [1 z# ~2 Q$ i% K0 f" ^呢個確係正,溫柔體貼,但我幾中意阿朱
, y& j! a: _- Q" q2 g7 |- V
: `; F$ ?+ i6 b1 J
阿朱...我覺得現實如果真係同佢一齊會成日有種欠左佢既內疚感.......
揷爆鄧麗欣、鍾欣桐、黃婉伶、薛凱琪、關心研、鄭融、劉心悠、董敏莉、應采兒、陳文緩、林嘉欣、官恩娜、陳自瑤、陳法拉、廖碧兒
Originally posted by feuosma at 2007-5-26 12:14 AM:7 [* p9 v3 i. j9 Y" Q

* Q! ?, n  K" y9 R5 S0 |9 F
/ C! h" o% o2 ]4 s9 Z! ^天龍....最妙始終都係段譽.......
( |) K4 u9 u- T# e. ?" i, r佢對王語嫣真係…唔知好嬲定好笑
Originally posted by feuosma at 2007-5-26 12:16 AM:
( f3 \0 f5 z: \! O3 o0 ^) H  E% V2 P2 g1 K

: y6 h& _9 U' Q6 _阿朱...我覺得現實如果真係同佢一齊會成日有種欠左佢既內疚感.......
5 ^  ^4 X+ s. I- F我好厚面皮ga
Originally posted by toro at 2007-5-26 00:17:
4 k4 x  a! l9 d  w0 u' B5 n( _: {% a4 x- i
我好厚面皮ga
* ?4 S/ ^- j% X) o. M% k$ v

5 {2 A8 h6 i# H: R% c; s; f3 w/ U不過我都好耐冇睇金生既小說啦......
Originally posted by toro at 2007-5-26 12:05 AM:7 Y9 X/ D; C1 y5 T( I
7 C2 a$ u' L  [! E
邊兩套?
9 T* ~9 d7 l! t! }
笑傲 同 ... 雪山
Originally posted by feuosma at 2007-5-26 12:19 AM:( B% N/ }* f7 t* p
# |6 R) B' d% o8 w
+ D3 K0 z, z8 I4 x0 i: p
不過我都好耐冇睇金生既小說啦......
" M* ^. q, q1 g2 B1 z
有無睇d新版?我唔知做乜要改…
Originally posted by toro at 2007-5-26 12:14 AM:0 Q+ S, x' P4 W' C; t* Q0 J$ O# |
# `+ b+ z7 P+ X( I
呢個確係正,溫柔體貼,但我幾中意阿朱
" c5 X8 X% X9 z) h+ ]
我睇緊阿朱 ... 黃杏秀板 , 正
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 金庸小說分享區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。