<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 掛住BOYDWAN 和婦夫人,請速速現身!
返回列表 回復 發帖
親愛的婦夫人!真係開心咯!你們返來啦!剛回來又要去泰國咁好玩呀!真羡慕咯!唔制呀!我要手信啊!- z& @* d& {0 z& p7 K' i; X
goodnicelady 發表於 2010-6-25 22:38
- z4 `# [  ^8 i% d9 H) D

' {" ?9 \) m2 E, p8 e& y/ N' S+ B% }$ ]6 m4 P- h
點呀靚花lady? 呢排幾好嘛? 0 c7 {5 y6 R' W/ p; b2 P; n' B
我地真係馬不停蹄呀, 每日玩完就食食完就瞓瞓醒又再去玩..........去咗好多地方, 難得有件肥妹(突破100磅!!! ) 仲好似核能發電機咁, 完全唔似有咗身紀, 我真係服咗佢! 9 V% i% ~. |. \& t1 O
我呢, 就反而無重到仲輕咗.........可能因為日日比件"肥"女魔頭糟質啩?
* ~; o1 d! U0 j5 H2 f) i* V; _/ d本來要去芭提雅咖喇, 不過返到香港我可敬可畏嘅母親大人點會放過隻"身上有佢寶貝孫仔做人質"嘅肥女魔頭吖, 又要去做身體檢查又要佢留多兩日補多幾餐先準繼續行程, 今日仲要岳父岳母都嚟埋香港, 女魔頭登時變番小白兔lu~ 3 o" }: l+ j9 _$ A- a
不過講開又講, 佢地好似忘記咗我存在咁, 話晒我身體都唔算叫健康喎............都話咗我缺乏家庭溫暖咖啦~~~~   
/ q+ P- S+ I" |; J% _如無意外後日朝就要繼續出發喇, 無辦法, 我地兩公婆似巡迴表演探朋友多過去渡蜜月........真係吹漲~

$ z. B- i5 q6 n: P) F3 Y" F# jd228216 發表於 2010-6-28 15:29
( X: _6 O" ?& J! g" r
7 Z3 c- G- d  N$ ?% k7 m7 K8 n; x! L: D% ?/ ^
真快反應, 一回就咁快見到~
) J% I5 w5 y8 n$ l$ r6 H

5 D7 J! X5 i" N# v4 R. x+ D+ L/ `- E4 o2 I; @9 f- p# \/ U: j; h
真快反應, 一回就咁快見到~+ T3 E" i2 [, ?6 G8 ^+ L
BOYDWAN 發表於 2010-6-28 03:38 PM
當然
當然( e% |% j: J, E5 {) I
d228216 發表於 2010-6-28 15:43
* l3 W2 b+ q2 O, v" W" c* R; i4 W4 A
5 ^  r3 ]+ ]! y/ y* j; {讚你一句就孔雀開屏~
- i' y! d5 N; K) a% G9 m7 V+ ]
! {1 j9 ^7 I& e
讚你一句就孔雀開屏~
3 ?+ f: C7 I5 N& b1 S6 jBOYDWAN 發表於 2010-6-28 03:44 PM

* H* E. V* E3 N) r0 S. ~
失去自由邪神回歸
/ r) A9 h& D5 c7 @( j1 J% K
5 M. N' ]( w7 l2 D& l- F5 _9 Q9 Q8 A5 V
點呀靚花lady? 呢排幾好嘛? 8 l6 J! M, m( ]+ I
我地真係馬不停蹄呀, 每日玩完就食食完就瞓瞓醒又再去玩..........去咗好多地方, 難得有件肥妹(突破100磅!!! ) 仲好似核能發電機咁, 完全唔似有咗身紀, 我真係服咗佢! :giveu ...
) G% j- ^7 J0 C( m* qBOYDWAN 發表於 2010-6-28 03:33 PM
唉唷!見到你倆個真係好開心好開心呀! 原來嫂夫人有喜!替你們開心呢!恭喜你們呀!你們就好啦!馬不停蹄去玩、去食、去瞓﹖……真羡慕啊!我就慘咯……要日日物理治療,又要做手術……遲些可能無機會同你們傾計咯!我可能要長時間離開香港去醫病咯…
唉唷!見到你倆個真係好開心好開心呀! 原來嫂夫人有喜!替你們開心呢!恭喜你們呀!你們就好啦!馬不停蹄去玩、去食、去瞓﹖……真羡慕啊!我就慘咯……要日日物理治療,又要做手術……遲些可能無機會同你們 ...# X) i. F7 N3 Z; B
goodnicelady 發表於 2010-6-28 08:16 PM
物理治療??手術?? Lady...already weeks la wor...No improvement ar
失去自由邪神回歸
物理治療??手術?? Lady...already weeks la wor...No improvement ar
3 u) n; [: u) l大邪神 發表於 2010-6-28 08:37 PM
似乎你都有留意我多日,多謝你關心!感激不盡!有些有改善,但有些還未能改善…
似乎你都有留意我多日,多謝你關心!感激不盡!有些有改善,但有些還未能改善…1 a6 x% ?6 p' k) W4 p
goodnicelady 發表於 2010-6-28 09:00 PM
6 ^2 _7 j" ~. b/ t, p8 K
I'm 自由神 Ar
失去自由邪神回歸
/ u6 H2 ^4 J  _( |  K! U3 S
I'm 自由神 Ar
1 o+ x4 q1 ~* ^2 U大邪神 發表於 2010-6-28 09:33 PM
你又是自由神﹖乜一陣有人話BOYDWAN,一陣又有人扮自由神﹖係咪架﹖
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 掛住BOYDWAN 和婦夫人,請速速現身!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。