<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 對於打老母的睇法
返回列表 回復 發帖
Originally posted by oialansq at 2005-7-28 11:59 PM:0 Y2 F6 j9 O8 Q3 J6 q2 x+ U
好明顯
3 n2 k  I) s+ J* J4 P佢想耍我地
) J! [9 g: E* y( d) m1 c% ?
~_~ 係你地心甘情願ja...
誰願回看憂鬱的眼 舊事沒法平淡   偏偏要裝作平淡
憑著忘記將它沖淡 但是易說難辦   歲月已印在眉間
哈~~ 這就是出位的吹水貼??
1 }9 R' A5 s% z& S- a/ d2 w# M9 y7 s- B+ A5 V
不要笑大我的口了~~
5 J4 c; e$ M9 y. t! K; f4 M- a8 H7 h  [
我覺得partyjoy無聊得很~~
) Q- u% j$ c- Q; ?
8 k! @% K  C2 W6 q6 ]  eJCer兄,以上各位人兄見到有人發貼,就會好自然以正常人既角度去回應。這樣的話,有問題的不是他們,只扮有野但實情無聊到嘔的partyjoy!
  r; E4 m3 \: G4 |% [' j+ G" I# F+ ]6 Z/ N6 L; j9 E+ ?+ Z
這樣的話,好~~ 你咪繼續發囉,睇下仲有幾多人會睬你~~
2 r2 x0 `: D0 n, b! K; N+ Z( b/ f1 A8 N
[ Last edited by gundamman678 on 2005-7-29 at 12:41 AM ]
軍階: 中尉
座機: RGM-79 SP II
開始準備聯邦軍官升級試! 向大尉軍階目標努力!!
Originally posted by JCer at 2005-7-28 23:44:
+ ]0 x1 k' y9 Z5 z4 S哦!!  我都覺得熟口熟面ka la, 原來係...
8 d' m- n" r9 v1 W
6 B) g3 ~+ ^4 Y) i# ~! b  R5 qjcer, 我睇到一半已經覺得係佢 ~.~
我覺得打邊個都唔重要
  W4 _! {/ y' F) N$ C問題係打既原因% N; a; m1 \3 N7 c2 K

0 u; m8 v5 W$ z" c* U& L4 z可能我咁講會過份
! \4 Z9 k8 O4 a$ e! `3 l  ]& A但點解打阿媽就一定過份?!! # _3 ~( l: e& X- K3 N; l) S
可能人地阿媽真係好錯呢# |4 @! P  n. u& ^  p) p
大家既環境唔同
, d2 X: ]# k4 U$ |4 r! J! Q( Z5 U就有唔同既體會$ \( y/ o) n) T$ v8 x" W7 r  t3 C
一個幸福家庭底下生活既人8 E* q) m8 \. R8 @* g& G: X9 D# J; n
唔會明白個班少數人既感受4 \8 z% H  _! N: P6 z
6 x$ I# l. A1 l. ?' }
就算唔講呢個case
( i5 e# }5 h/ c我都係覺得唔好一野就話「應該」/「唔應該」
: a, ^0 L# c8 t; o% p每件事都有佢既獨特性! ]1 L3 Y2 u! s3 _! M% R' V
唔好俾書本上既bias影響自己既決定
我覺得呢個 "爸打" 有幾個可能:9 ^% l4 q, I* _7 f' m
1. 無聊 兼有 被虐/被插 傾向. 無野做寫篇野 出嚟 做個機會 比人插
1 I( L' f# v  W& s2. 話比人稱, 佢需要睇醫生2 q! Z& k: w8 Y7 c2 F
3. 用另類方法發洩$ I& U8 X: z9 }# k0 l
4. 想睇下亂寫有冇人理8 U7 ~* h0 I2 b* o% N
5. 做小丑引人注意( I  Y3 J6 q8 ?" v! R  ]3 \9 p
6. .......7 F& f+ [, d9 y

% [) G* D  a# C7 f除了睇醫生, 朋友你成功啦........: Y& @" W! {/ z) L$ R9 |' i) t
; F' V7 f) S" X
(樂兄, 同意你睇法, 家家有本難唸的經, 不過佢都講唔出理由, 好難叫我地認同. 同樣, 我地都唔可以幫佢搵原因另佢好似好合理, 只可以用正常人的觀點去回應)
* i" t- Q" \0 {% G
5 Z0 q' A; u' ^, r) _' k0 z) f[ Last edited by fatfatdragon on 2005-7-29 at 01:08 AM ]
小弟唔易做, 大佬更難當
飲茶你行先, 吹水我最叻 (好文區茶客 - 冰鮮潛龍™寫於人間死城)
佢有思覺失調
Originally posted by gundamman678 at 2005-7-29 12:39 AM:
; L9 `$ o2 W: ~7 a1 X哈~~ 這就是出位的吹水貼??
: e- y2 J2 G2 y; Z3 `9 i5 q+ j% C8 }1 e) {0 i
不要笑...
& T$ `, s, M6 k5 Y0 J/ \9 E  ?
高達兄, #10 一出就係人都知咩事la ma... / u$ C, f, ~+ V# @2 j2 G% C
重要為了佢打媽的事要嬲??) A- L0 U! Y/ W4 g
佢吹水咁勁, 唔係出色的吹水員咩??; R% u" F) h/ ~$ H
奇怪奇怪~1 {# {; e5 X4 m: |( }/ D
( 記住, 呢到係吹水版 )( w* v5 E# b, K/ p1 U2 P

/ r! [! `; F$ Z1 A2 s[ Last edited by JCer on 2005-7-29 at 01:17 AM ]
誰願回看憂鬱的眼 舊事沒法平淡   偏偏要裝作平淡
憑著忘記將它沖淡 但是易說難辦   歲月已印在眉間
Quote:
. o( w8 q" u4 X+ Q3 nOriginally posted by partyjoy at 2005-7-28 21:37:# J* w: _. o. R. `. ~
請問若果有極大原因去打老母,那各位大哥有何睇法呢?  , _. Q4 U" v7 y* B

5 i& c/ Y# j, I* U* [0 d' h" q1 Bpartyjoy 兄:
, p( |/ s/ ]- D, h& r你的問題非常好* [2 l8 m9 i( z- Y
我建議你自己試下打老母,然後問她有何感受?' M4 ~0 X# T/ h
跟住將她的反應 及 你的感受與我們分享............
! s; ]2 r$ C9 |2 m( m1 D* C+ o讓我們學0下野
老母你都打? 你仲係人黎ge?
打老母?!?!: m& [+ L# B4 {/ k5 M
0 C) {5 \: ^  C& A
不能啊,點都要比面佢地
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 對於打老母的睇法

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。