<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 誤交淫窟主持遭偷拍性愛短片勒索大學女講師控訴魔鬼男友
返回列表 回復 發帖
Originally posted by trista_cheong at 2007-4-11 10:26 PM:

咁你又想同你女朋友玩咩呀??  
我要求唔多 , 之前肛交案果個咁多就夠拉~~
(=.=)(=.=)
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-4-11 10:29 PM:

我要求唔多 , 之前肛交案果個咁多就夠拉~~
你係戀愛板d 用字.............  

咩肛交案呀??  
Originally posted by trista_cheong at 2007-4-11 11:21 PM:

你係戀愛板d 用字.............  

咩肛交案呀??  
http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=144811&fpage=2
Originally posted by trista_cheong at 2007-4-11 22:22:

只可以講句﹐做女仔ge 真係...
非常有同感。。
一個讀法律 律師背景出身的女子。 “洞察力” 居然 0甘 差?!
安中疑點處處。,令人則疑,
尤其 自己身為律師 應該更加瞭解 自己身處立場。
為何不直截了當對保公堂?
當中是否存在更大的問題?
sigh....so bad the guy.did the police do anything after teh girl report the case?
在下的一位國外朋友  曾經有一個 類似的過案 (真人真事)

雙方鬧意見,同 同居男友 分手。
之後,男方知道女方 什麼時間 外出上班,
並且 打電話確認 女士主 在公司工作。
趁女士主不在家中,
該名 前男友,潛入 女士主 住宅 內 ,
偷取 貴重財物。掉曬 我朋友D 衫 。。掉左好多野。。

之後,我的朋友 對男人,對朋友 失去信心,產生恐懼之外,
兼且 對陌生人特別有戒心。
不幸 漸漸形成一種 “反異性傾向心理” “過度自我保護的性格。

所以,如 美人版主 所說
男又好,女又好
真是要 帶眼識人。

貼出黎。。。希望無 嚇親 各位。。唔会影響大家對戀愛的態度
請多多包涵。

[ Last edited by vv1668vv on 2007-4-12 at 12:50 AM ]
真係遇人不淑啦,就算你幾醒都好,俾人裝都無計,防不勝防
Originally posted by vv1668vv at 2007-4-12 12:34 AM:
在下的一位國外朋友  曾經有一個 類似...
你朋友又真係幾慘~~搞成咁~~有冇叫佢睇心理醫生ar??
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 誤交淫窟主持遭偷拍性愛短片勒索大學女講師控訴魔鬼男友

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。