<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 我表白失敗了iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
返回列表 回復 發帖

[愛情診療室] 我表白失敗了iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

係幾日前
我終於用sms同個中意左好耐(成幾個月了)女仔表白了~
但俾佢拒絕了~我問佢係咪唔中意我個樣
佢其中一個sms話
"傻啦~我不嬲覺得你好可愛~但係我覺得而家d人太膚淺~
我係想同你好似xxx禁~可以一砌出街~可以一砌傾心事~
好似你同xx禁~~你明唔明?但係我知我同你講左之后~就做
唔到架啦~如果分埋班就更加~好似陌路人禁~
所以我唔想同你講~你就點都要我講~~
你好想知點解佢(前度bf)得~我都唔知點解~~
但係魚拍多一次就魚唔想再拍~我唔怕同你講
散左之后就無朋友做啦~同埋佢地會講我壞話~
我唔點解分左手仲要唱衰對方~我唔想禁"
之后佢話中意過我~
佢又主動Q過我隻手~
我就唔係唔明佢諗咩.....
以下係今日一段
ICQ對話:
佢:
咁即係你都要?
我:
嗯~要比賽!!
佢:
加油la~
我:
哦...
佢:
同埋呢...唔係你煩......只係會講多錯多......
我:
我講多錯多!?
佢:
我呀....小朋友
我:
你有咩??我錯啫....
佢:
又係咁..... 咩都認晒...
我:
唔係可以點??:'(
佢:
算la~
我:
你想算咪算羅.
我:
仲有!!ar
我從來唔覺得你係自以為是既可憐蟲呀~
係你自己咁諗渣!!
做人開心d啦~豬麗葉~
佢:
考慮下..
我:
喔~咁你考慮下啦
我:
hand機wo~你啱啱打咩呀?
佢:
算la咁
我:
又算...
你話講多錯多~你講錯左d咩呀??
其實你諗緊咩架...>
佢:
算啦算啦算啦
我:
我唔想算呀!!
我:
唔好啦
佢:
算左就算la...好無呀....
我:
唔好~得唔得呀...
佢:
唔得
我:
真到好中意一個人~邊有得話算就算呀...
佢:
有架.....拎得起放得低
我:
咁你~話我知~點解你要算呀???
點解呀........................................
佢:
唔知呀..
我:
你自己都答吾出....
我:
就人地放棄..
佢:
唔係點呀.,
我:
有咩咪講羅~
用心講~~使咩驚講多錯多呀~
我:
俾機會我羅~
我唔會做d傷害你既野
況扯我一定唔會周圍講你壞話.....
仲驚咩wo....
佢:
\唔得.你放棄la
我:
點解??我唔明丫...
佢:
唔好問la好無........
我:
咁你啫係有理由啦?
你講左~我一定唔會再問
佢:
無理由..唔想就唔想..唔鍾意就唔鍾意..無可能就無可愛
佢:
無可能就無可能
我咁樣夠啦~等你講好耐~唔會再煩你啦~
佢:
o

希望你地分釋下~令我覺醒!!!
唔好嫌篇野長

佢另一則SMS
"我對好多人好多野都會發皮氣
因為我自私~你以後~對我唔緊要
我慣~我亦都唔要求你對我好~
你想知我有無鐘意過你~有!
我係呢一秒中意你下一秒唔鐘意你既人
我係XX成日講哥種人自以為是~
的可憐蟲~我知你忍唔到我€我都覺得@
我好黑人憎~江山易改~本性難疑"

[ Last edited by conversekita on 2005-6-28 at 03:25 PM ]
人哋講到咁白,你都係快快趣趣另覓新目標把啦,無謂浪費時間
無理由..唔想就唔想..唔鍾意就唔鍾意..無可能就無可愛
你想我地幫你咩?

其實個女仔都表達得好清楚…
你迫佢都無用……
做翻朋友先啦……

題外話,鍾意一個人幾個月其實絕對唔係長時間…
Originally posted by 迷途小羔羊 at 2005-6-28 03:12 PM:
你想我地幫你咩?

你迫佢都無用……
做翻朋友先啦……

我試過追三年先追到
Originally posted by 迷途小羔羊 at 2005-6-28 03:12 PM:
你想我地幫你咩?

你迫佢都無用……
做翻朋友先啦……

對我黎講好長....嘛
Originally posted by toro at 2005-6-28 03:17 PM:

我試過追三年先追到
唔通愛情就係咁???
我唔想對厘樣野死心....
佢中意我~
我中意佢...佢唔肯同我一砌....
我唔明羅.....我只係想知點解....
我唔認為佢係中意你…小羔羊兄你响道嘅話你點睇?
你想我地幫你咩?

你迫佢都無用……
做翻朋友先啦……

意羊咩咩其實講得好正確
Originally posted by toro at 2005-6-28 03:24 PM:
我唔認為佢係中意你…小羔羊兄你响道嘅話你點睇?
點解!?!?!?
佢係架~可能係中意過€E加唔中意~
佢係SMS講過~
Originally posted by toro at 2005-6-28 03:25 PM:

意羊咩咩其實講得好正確
朋友一直做緊~
同佢表白第2日~仲一砌出去.
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 我表白失敗了iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。