<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 金庸小說分享區
返回列表 回復 發帖
Originally posted by feuosma at 2007-5-26 01:09 AM:8 Z; `1 J1 J, A6 `6 d/ U

7 F6 g4 {" a" h  @, N) Z6 Z7 M, n
又係呢個理論......1 [4 K& k- Y. \) ]6 L2 u
觀點...
) y  Z) H0 k2 u0 S
無左擋箭牌會自殺???
Originally posted by QuiGonJinn at 2007-5-26 01:11 AM:7 s: C6 X! }* `- i' g# u* @

$ a9 p: c2 i2 b  D) [  z首選雙兒,我大男人
( [1 C$ |! ?8 z( g) P) o" _
中意邊d角色呢又?
Originally posted by toro at 2007-5-26 01:11 AM:8 _- ]6 J; n3 D7 B" h/ Z
) m1 q' O  Z7 S0 W
呀!仲有,見親金庸迷一定問,鐘意邊幾個角色?
% f* K: z1 t' t" \3 l7 @  S
其實鐘意角色 , 唔一定係好人角色 , 我覺得最重要係角色有特色/ S. ~/ a' n8 ~) E2 j& J
如我網說睇果篇郭芙超乞人憎 , 但e個正正係特色所在
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-26 01:10:) r  U- G( p2 }0 Y* j7 R( b" Z
* W# n. y) b  r, n+ _) c$ u. y
如果我寫色文 , 會寫郭芙但唔會阿紫 , 因為佢好慘
; `1 [) _1 l1 _2 N% K1 H, c, c0 Y郭芙真係吾算慘,抵死,無人迫過佢
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-26 01:15 AM:
7 v! D+ V5 q1 ^6 \% a
9 V( L! |" f/ M) E- [+ o1 v其實鐘意角色 , 唔一定係好人角色 , 我覺得最重要係角色有特色
) }5 `6 j3 }1 `/ J5 m- y6 v如我網說睇果篇郭芙超乞人憎 , 但e個正正係特色所在
, _( b9 v9 k- L: G1 B1 H  l8 O
我都同意,歐陽峰我都好中意,頭先講過田伯光啦,楊逍我中意(唔算反派),向問天我都幾中意
Originally posted by QuiGonJinn at 2007-5-26 01:16 AM:; a. ^# Z1 ]) f2 U! f

7 P3 d- q/ j9 S0 v# V- k4 v! C郭芙真係吾算慘,抵死,無人迫過佢
4 `4 z) G* T/ C: p
最重要係佢無為情犠牲過
Originally posted by QuiGonJinn at 2007-5-26 01:16 AM:
& u/ C" i8 S( p( t1 A
. N* z; ^/ \) K7 U6 ]9 Y# d6 `# l郭芙真係吾算慘,抵死,無人迫過佢
2 p" L/ K1 z# u* Z( r2 n寵x壞,嬌生慣養
Originally posted by toro at 2007-5-26 01:15:
: X9 _/ u& P' Y
7 ]7 _9 p4 ]  n" W* w中意邊d角色呢又?
8 i/ W/ R3 e$ }. l1 ~$ N$ h4 ~
收工,返屋企先講
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-26 01:18 AM:. U/ L% @3 O2 @& @/ D8 u& n! H
/ @. i8 c/ j5 E, D& O" k& u1 {
最重要係佢無為情犠牲過
7 M/ Y9 O% R* l3 E有,最後大戰嗰陣佢肯跪楊過去救佢老子公,對佢而言係ga喇
Originally posted by QuiGonJinn at 2007-5-26 01:20 AM:, S2 }* l! ~  m1 x

+ f4 @; B$ ^5 r. L5 j收工,返屋企先講
& b! A( ~  l8 z7 f
希望等到你
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 金庸小說分享區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。