<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 金庸小說分享區
返回列表 回復 發帖
Originally posted by toro at 2007-5-26 01:42 AM:9 F! [2 G: g+ B9 S  F
3 ^9 q% L% G9 m/ A( J3 H, d* H
! v7 z& L$ Q+ O/ p8 ]% J5 H講開又講 , 楊過既悲劇有d係自找既
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-26 01:45 AM:
8 ~3 O% n& A; s, d# z7 p- w2 I: l8 c
講開又講 , 楊過既悲劇有d係自找既
7 x/ F& P$ G% Q4 g6 D
你講邊段?
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-26 01:44:; @7 Y7 A  @9 _# g

% i( p/ e+ a2 u  F  D) H講埋先,你咁諗可能因為認為人只有... 3 d% M1 d& I* ?' E- Y& c
咁 徐生 唔係有兩價值觀咩???% E( e* H9 I% g$ H& _
出面係衰人 , 家裡係好人
; D, R, h; H3 r! h8 n+ T
( L+ Q" ?' }1 E. W; T8 N! H
呢個只係你從傳媒中見到既.....唔通你識佢?????
( [5 L- C. O: A% }' C- m1 ?& n# j呢兩樣野根本唔可以同為一談....因為大家根本唔知道真正既徐生係點樣......
揷爆鄧麗欣、鍾欣桐、黃婉伶、薛凱琪、關心研、鄭融、劉心悠、董敏莉、應采兒、陳文緩、林嘉欣、官恩娜、陳自瑤、陳法拉、廖碧兒
呢個帖令我發帖數上升不少
Originally posted by toro at 2007-5-26 01:43:' X0 s! }# q9 t0 x) y/ l
! k$ G$ x% Z  W. \, z6 \
中但唔認同佢嘅行為實在太壞
" U/ Q: N) D1 U
我會可憐佢,吾會批判佢,
* B! }; H9 O$ N. J$ V! Q( C2 w8 w% W: o$ t# [+ O
相反郭芙,佢大把機會認清正邪,自己吾識諗誤己誤人。
Originally posted by toro at 2007-5-26 01:48:7 Q) n; W( q( T- P8 E! r
呢個帖令我發帖數上升不少
# D: u' J$ M( v; r- R! A/ O1 x* A$ v: V: f3 K( B  j
我都係......
揷爆鄧麗欣、鍾欣桐、黃婉伶、薛凱琪、關心研、鄭融、劉心悠、董敏莉、應采兒、陳文緩、林嘉欣、官恩娜、陳自瑤、陳法拉、廖碧兒
Originally posted by QuiGonJinn at 2007-5-26 01:48:, O( _$ W" w5 A$ V4 N! M
0 I' }0 s2 e3 J, x4 O
我會可憐佢,吾會批判佢,
- |4 f9 h% z, m7 t* d
5 Q% P' M( z: K# [相反郭芙,佢大把機會認清正邪,自己吾識諗誤己誤人。
0 D5 w+ T0 B! |* }  [7 W- C4 n# P1 c' k
...所以講衰...佢真係衰過阿紫好多......
Originally posted by QuiGonJinn at 2007-5-26 01:48 AM:
; Q* r; {  h$ |* P( l) E, W0 A) r, Z, m0 N
我會可憐佢,吾會批判佢,4 G( \: t4 W& V% O! P

7 W; M3 m. O# m. A  ^2 `6 U相反郭芙,佢大把機會認清正邪,自己吾識諗誤己誤人。
! f6 f! F! C% `& ?一屋好人得佢咁q衰
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-26 01:44:
! l& ]4 `/ p: B& N: B( o# _6 t; c+ b' l% Z* D' z: n) u( a
which五甲???
7 \( ]) L- b. r6 q
大家一齊數下,& f$ [' e  G8 {7 Y6 V8 j
喬峰居首有無異議?
Originally posted by feuosma at 2007-5-26 01:47 AM:
2 ]/ Y1 m& O( o8 D" _
0 q& `) h1 g4 f: g7 N1 [3 w( {, b7 v3 R
呢個只係你從傳媒中見到既.....唔通你識佢?????
' g5 t, R' n- f呢兩樣野根本唔可以同為一談....因為大家根本唔知道真正既徐生係點樣......
3 W. E! J$ D7 w  E( Q1 W. a如果信傳媒就pk拉 , ed係人地 老婆 老母 講既% d8 _8 s$ J* `- [' v
你唔通唔信人地 老婆 老母 , 走去信d pk傳媒咩???
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 金庸小說分享區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。