<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 中秋節快樂!奉上美味佳肴.作為慶祝中秋節
返回列表 回復 發帖
3 g3 T- R6 ~6 w
- `$ O$ B: Z, V1 O/ T: h
  Y& t/ X  O/ d( V9 z, F
; S6 N% }7 _% Y; B9 {1 ^哈哈哈  ....典會呢.....難得能與美人共飲.....
5 K+ n( x( w, u' h) n' |5 [vv1668vv 發表於 2010-9-20 10:24 PM
哈哈!飲勝…
莫理窮與富,相識就是緣!
泛泛友誼情,緣來就是朋!
哈哈!飲勝…
  X6 m& S; z4 }3 ggoodnicelady 發表於 2010-9-20 10:34 PM
$ W! T' i8 b/ b6 E+ G% ~1 F7 _$ ?7 p

0 ~' {( A5 V$ o* ^+ V* v; e+ G1 ^' B* _: _8 x8 J/ Z
哈哈哈......
2 l5 K* \; c! y, D( n- J5 s& r" @8 u
2 n2 ^1 M% @1 M# i少少好喇........小飲宜情...大飲就.......
祝各位:* d) m5 r$ t2 l4 k/ q0 Y
中秋節快樂!& A- X* c) k0 V5 p: C
人月兩團圓!
4 X1 D: G4 }8 Y5 \" u  H4 i; r身體健康!, l3 T: ~; {8 }: F- i5 R# Q% I
工作順利!4 F8 }0 W- f, b( {
奉上美味佳肴.作為慶祝中秋節!! ]$ W9 A8 H( v  F6 Y! `. |
goodnicelady 發表於 2010-9-20 09:02 PM

評分次數

• admin

& k6 l3 B; |( V7 [+ U6 }  k/ O2 s
+ W2 L" R/ ~$ `3 }9 v
( r+ c! E; E! q4 b. v* f
哈哈哈...... 0 c5 t/ V. `2 M( G
" S8 H& t) C1 U
少少好喇........小飲宜情...大飲就....... 2 h4 Z* Q9 G! k: Q; N
vv1668vv 發表於 2010-9-20 10:46 PM
其實我唔飲酒架…
0 S: o/ _% V# e3 E$ J' z
奉上美味佳肴.作為慶祝中秋節..... ...... & z1 K9 }4 j( j+ [3 m
清炒蝦仁, f1 X# i/ y/ g
八寶炒年糕  5 Z  B- i" J: y$ B* \/ W
主菜汽鍋雞  
" W5 c+ R, s& L& L/ ?$ ~) p碳烤金絲鳗    K5 Z% Q3 X, p) @' Q% z& P
海參扒菜膽  
, S$ |4 \8 k9 x3 D& I/ g蒜泥白肉0 Q; C) X0 W/ o) K2 ~- f) ~
泡椒鳳爪  
3 X, h/ S! Y2 |$ a水煮魚片  3 z3 z! Z7 O7 g1 }
外婆紅燒肉  
7 e& s) K9 x: U/ D新疆串烤羊肉/ U4 U6 E% o0 `4 H) G5 N
鳳尾魚  2 r, ]: K" Z0 p7 ~$ V3 z$ O) o
泡小蝦  
% ^  v/ c2 O5 I5 q; J5 u夫妻肺片
; R. f5 c# `. |3 D4 g0 U( x$ h...
' C1 A+ I9 `% M1 W% zgoodnicelady 發表於 2010-9-20 09:11 PM
U made me miss Shanghai.....
其實我唔飲酒架…
# O& M" l3 H* F2 kgoodnicelady 發表於 2010-9-20 11:24 PM
  k: ?: \1 q: U9 v/ K* F0 F! O. P2 R/ b- Q# b; o! m: {2 U' _
5 X$ C) J3 N6 T# t
; Y1 F5 T5 F, L! i
唔扇你 .........唔識飲都0甘夠疆大人地?
U made me miss Shanghai.....
8 a9 {$ y* ?$ k8 x# m- I5 @自由神 發表於 2010-9-20 11:56 PM
你在上海食過呢d餸咩﹖
  S0 E, d1 u# m7 W
4 c" D3 c6 _" g' q' `- c. p  A
) \* a" r- T* q6 ^' k' @/ ?' `, r1 W  }3 I; o2 J. U
唔扇你 .........唔識飲都0甘夠疆大人地? 6 C: Z) O; Q" V- a* a" w
vv1668vv 發表於 2010-9-21 12:04 AM
我唔飲酒啫!唔代表我唔識飲架﹖
突然好想食添…無人送俾我食…" p: \; |: W. U; o4 a
goodnicelady 發表於 2010-9-20 10:07 PM
0 x) Q4 B- d1 i
# p. I" ?* T/ X3 L& L& C
今年反而我有好多, 已經收左成10幾盒, 仲未計屋企人果D, 而家成屋都係月餅
: k: D' P+ [+ }1 N
- N! @, f1 Y% y今年反而我有好多, 已經收左成10幾盒, 仲未計屋企人果D, 而家成屋都係月餅 ) {( g% d, \1 X( t8 J4 {
jojojojoj 發表於 2010-9-21 11:15 PM
講完今日收到二盒喎…真開心…
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 中秋節快樂!奉上美味佳肴.作為慶祝中秋節

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。