<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 有無需要公開戀情?
返回列表 回復 發帖
Originally posted by austin666 at 2006-11-9 07:26 AM:

就係你地攪到世界大亂

...
咁唔同啦 XD
我係我,你係你
我朋友同屋企人知我為人ma
我就係咁ge人
呢d情況淨係for我之ma~~

別人對你的目光怎能怪罪於我 haha~
Originally posted by 76 at 2006-11-10 12:38 AM:
公開後分手了...好似俾左好多pressure 個女仔
都係ga ﹐如果公開o左之後最後分手﹐要同叔伯兄弟父母雙親姐妹交待… 煩
Originally posted by trista_cheong at 2006-11-11 03:05 PM:

都係ga ﹐如果公開o左之後最後分手﹐要同叔伯兄弟父母雙親姐妹交待… 煩
同意。。版主 哩一番話。。。
感覺就有如 “現場直播” 既效果一樣。。(哈哈)
有時除左要同叔伯兄弟父母雙親姐妹交待以外。。
真系唔公開由自可。。一公開左之後。。
最抵死既 就系 距地一見倒你。。通常會毫不猶疑即刻嚴刑拷問你。。
“喂! 呀邊個邊個 呢?。。唔見距 既?”

雖然我表面上一副好似“好姨”0甘既笑容。。
其實我內心既潛臺詞。。就只有一句:
“大佬呀。。散左好鬼耐喇。。仲題!?”
搞到人地 “籮籮孿,心酸酸”。

不過。。哩個都唔算勁!
有另外一個真系“毒辣無比”。既個案。

話說。。我同之前同女朋友分手之後。。。
上天都總算對我不薄。。好好彩。。又比我搞掂另外一個(騎騎騎)
經過上一次教訓。。以為學“精”左。
“有貨系手” 就梗系第一時間帶返屋企
向 所有親戚朋友阿哥阿姐報案 “宣示主權” 啦。(哈哈哈)
0甘得意。。又得到女朋友既同意,於是 雄心萬丈 ,排除萬難。。
順順利利帶到返屋企。。
一開門。。我見倒我阿媽。。。
我亞媽好友善就話嘞:“阿珍 乜 0甘 耐唔上黎坐呀?”
當我聽倒哩句說話既時候。。
突然有一種 櫻桃小丸子“優黑”, 雙眼翻白 既 感覺。。
再偷偷望著我嬌悄可人既女朋友時。。。距塊面已經“窿”過 鑊底。
但我不禁心內呼叫了一聲:OH!! very nice!! 真系一個五星級的家。。(哈哈哈)
“大佬呀。。我無女朋友叫“阿珍”好耐喇!“
儘管如此。。我依然保持一副好似“好姨”0甘既笑容。
不過。。我嬌悄可人既女朋友已經消失得無影無蹤了。。

自始以後。。
公開自己既戀情 對我來講已經系一種

“萬劫不復。。永不超生”。。。既感覺 (哈哈)

Originally posted by trista_cheong at 2006-11-8 14:06:

咦做咩又燒埋我個啖呀

我係一個無論內定外都好鐘意show off ge女人﹐所以最鐘意晒幸福~~ 你話呢
.....................
Originally posted by BOYDWAN at 2006-11-12 05:08 AM:

.....................
B仔~~~
Originally posted by trista_cheong at 2006-11-10 12:24 AM:

咁帶返屋企食飯如果我做阿媽都會覺得o個個女仔係我個仔條女ga la wor
咁我咪好多女朋友
Originally posted by austin666 at 2006-11-13 04:40 PM:

咁我咪好多女朋友
知你係花心大蘿蔔 la~~
Originally posted by trista_cheong at 2006-11-14 12:53 AM:

知你係花心大蘿蔔 la~~
唔好幫我趕客
我好尊一的
Originally posted by austin666 at 2006-11-14 01:15 AM:

唔好幫我趕客
我好一的
一………
我自從公開左,就無人再唱...好舒服
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 有無需要公開戀情?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。