<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 金庸小說分享區
返回列表 回復 發帖
Originally posted by feuosma at 2007-5-26 12:10 AM:
3 D# P, }! a' V. R
! K; J% y/ p6 ~( N3 y$ I; h& v- m, ]1 ~! C# a; Z* p/ c
係...因為過左一排睇又會有新既體驗同感受.......呢個係佢既小說其中一個最出色地方......
4 U0 c; q2 H3 G# O6 [8 U7 J$ d
每次睇都會留意唔同嘅角色,最近我都翻睇緊天龍,當初無留意趙錢孫,今次睇覺得又一個妙人
Originally posted by feuosma at 2007-5-26 12:12 AM:
) `0 @' j8 G5 \* ]. m+ X* d9 x5 Q  s

9 {2 @- |5 e8 p$ W& P; O) T; V仲駛講?????梗係雙兒!!!!!!!!!!咁既老婆去邊度揾?????
( b9 u% j+ L+ X( M; M
呢個確係正,溫柔體貼,但我幾中意阿朱
Originally posted by toro at 2007-5-26 00:12:3 e+ {6 _3 Y! P' w- F; A3 v
2 z& s& A8 y5 F; @4 b/ n
每次睇都會留意唔同嘅角色,最近我都翻睇緊天龍,當初無留意趙錢孫,今次睇覺得又一個妙人
' N( {9 [1 }1 E7 J! `
( A7 B6 n* o/ m. A& O- ]天龍....最妙始終都係段譽.......
揷爆鄧麗欣、鍾欣桐、黃婉伶、薛凱琪、關心研、鄭融、劉心悠、董敏莉、應采兒、陳文緩、林嘉欣、官恩娜、陳自瑤、陳法拉、廖碧兒
Originally posted by toro at 2007-5-26 00:14:# r1 I! @: b: V0 u9 G3 W; v- k

; f0 ^+ F' J  c% P. G9 Y/ H+ L1 P呢個確係正,溫柔體貼,但我幾中意阿朱
! A0 j% J) s8 q/ \1 o- l0 `2 M2 b: e3 x4 l" v' O
阿朱...我覺得現實如果真係同佢一齊會成日有種欠左佢既內疚感.......
揷爆鄧麗欣、鍾欣桐、黃婉伶、薛凱琪、關心研、鄭融、劉心悠、董敏莉、應采兒、陳文緩、林嘉欣、官恩娜、陳自瑤、陳法拉、廖碧兒
Originally posted by feuosma at 2007-5-26 12:14 AM:9 T; t  }6 U" y) R
4 X7 Q2 C; R" H1 [) k+ R. A6 Q
/ w8 G% s' q& C
天龍....最妙始終都係段譽.......
+ K. v# b* f0 R7 [) o佢對王語嫣真係…唔知好嬲定好笑
Originally posted by feuosma at 2007-5-26 12:16 AM:) i) j& ]' b! S5 @

$ y" S% n1 g+ l) e: x- d
2 @6 Y1 g& A( {1 P" B+ d, z  Y, o- E阿朱...我覺得現實如果真係同佢一齊會成日有種欠左佢既內疚感.......
- Y+ _2 s" ^( W: L, A2 y9 l
我好厚面皮ga
Originally posted by toro at 2007-5-26 00:17:
1 m5 G: {; a( V. `$ R4 D" ^* {# k" C3 u) `& ~9 D
我好厚面皮ga
5 K, R% @: g2 a+ P

. c+ L* a" T! x4 N不過我都好耐冇睇金生既小說啦......
Originally posted by toro at 2007-5-26 12:05 AM:* y! z; i1 c; {- O5 o4 G) {

1 h# t5 ?+ L( A" J% ?邊兩套?
% f; j; ~# Z4 j% b% v
笑傲 同 ... 雪山
Originally posted by feuosma at 2007-5-26 12:19 AM:
/ v9 J  \, `8 j
- J6 |$ X) K4 o3 O
. @1 s9 @& h; D+ K1 ^  {  `不過我都好耐冇睇金生既小說啦......
8 l% |! f! {! t# j# s% G. N
有無睇d新版?我唔知做乜要改…
Originally posted by toro at 2007-5-26 12:14 AM:6 ~0 Z  i- B  E' i/ G* x" I# C2 `8 h
. C( D* S) e7 ^2 q, W6 O/ K$ O- T$ o  V
呢個確係正,溫柔體貼,但我幾中意阿朱
" a5 s- e' f" k+ \# e我睇緊阿朱 ... 黃杏秀板 , 正
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 金庸小說分享區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。