<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 金庸小說分享區
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-27 02:00 AM:' V* t* x# C& M- q
5 j( l- i* I, s
喟 , 回下我個左冷蟬好喎~~
8 L7 l- K! n: H- v
叫做好過岳不群,真小人先但無乜感覺
Originally posted by QuiGonJinn at 2007-5-27 02:03 AM:
/ A% l, e4 _8 c
; c  x% I, d5 A' f4 W: ?戲唔多,未到肉.
2 _$ x7 [8 f9 E/ M. E3 F6 k$ u政治冇對錯,只有成功同失敗.
/ h# i" M; O. }; ?2 B! y絕對同意
Originally posted by toro at 2007-5-27 02:05 AM:
4 S7 z) X, A2 ?$ Z; a
, v( Q! ?3 g/ ^) D" J/ t' I8 Q% G* _絕對同意
. M0 H5 [" I* d$ L/ y, n0 n
咁 儀琳 係可愛拉卦~~
Originally posted by QuiGonJinn at 2007-5-27 02:03 AM:8 S! c2 m* n1 A7 \
! S7 A% V( h9 k1 Y* c! T
戲唔多,未到肉.
9 `: T1 Q6 N+ e' D8 E1 P0 |/ `政治冇對錯,只有成功同失敗.
# ~5 \9 X# I/ v
論城腑不及岳不群同任我行,甚至向問天都好似叻過佢,我睇時只當佢閒角
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-27 02:08 AM:
# H! X: [* k: a, S  W/ {* X8 G2 f! L; H7 e  d+ @0 n' l
咁 儀琳 係可愛拉卦~~
0 A$ U4 Q" `* m/ C/ r* S
師姑我唔口岩ga噃
Originally posted by toro at 2007-5-27 02:08 AM:
. b/ W4 K; o5 h; F0 h
4 \, r1 }9 C5 T8 b& v! e5 `' P% o論城腑不及岳不群同任我行,甚至向問天都好似叻過佢,我睇時只當佢閒角
0 t. P6 R' C1 L: E3 R所以我話佢明刀明槍羅
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-27 02:10 AM:
7 D6 K( l( [, V; {, X6 Z
: T5 O) b( h$ i8 M6 g. m所以我話佢明刀明槍羅
/ P3 K6 W6 M; T做大事咁好輸蝕,佢唔係做「盟主」嘅材料
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-27 02:08:
5 U, c2 r% e6 Z2 x; A
4 e- t1 t: e7 l& n! c. i咁 儀琳 係可愛拉卦~~
# I2 P: \% U3 L; E# r! d* i可惜,
- F; X6 S( C! ~, i8 o/ D0 k
9 d; w7 c! y; s8 F9 i8 k5 ]- f7 o; B9 W6 ^
2 v& [3 b0 |1 R# Y, l3 ^光頭一家三口.
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-27 02:10 AM:' n- A6 O; M0 `/ W# }

1 X5 @- o0 T( U' r所以我話佢明刀明槍羅
6 Z4 c9 e; X! b6 G6 m5 V" h而且佢嘅領袖魅力嘅夠…
Originally posted by QuiGonJinn at 2007-5-27 02:12 AM:; c  s& S1 d( X

, `) a( b" y% g+ d! a可惜,
  Q# M4 b9 J/ N
( K) _! C/ b5 ]& L8 v# H  z6 B
0 U: |  ?" q* j7 m光頭一家三口.
2 Z9 S) w( Z! J* J$ m$ O6 a9 p
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 金庸小說分享區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。