<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 金庸小說分享區
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-27 22:35:
/ h. i6 ?4 N, Z8 V$ ~1 n% [
3 O  d) L) H" ^7 u咁佢地以為搞左 , 又有無談婚論嫁???
' }4 w) h, \& A2 X
冇攪到,大家以為攪咗,但唔記得點解冇咗下文??
Originally posted by QuiGonJinn at 2007-5-27 10:25 PM:
) z+ p, X$ y9 v  z3 A
1 R9 ^% E0 J% p5 {; T/ Q本來鍾靈哎吔老竇捉咗段譽同木婉清,, v, U3 N5 k$ c) G; T0 v' Z
後來俾段正淳個掘地家將掘個地道掉咗包.
: U* n4 `, H9 l7 q- B5 m
: m, u% a. u: h, y$ p* _0 _7 o開門果陣萬仇兄啤啤聲
2 T: e: m. I* u, F8 k5 t. D, `
爆
Originally posted by toro at 2007-5-27 22:38:
7 T& f( f& l  \2 ?5 l' w, E; i
( ?: }2 e! K# Q9 k4 C爆
" x- ^( T  A9 g$ E1 [9 @記唔記得點解冇咗下文??
Originally posted by toro at 2007-5-27 10:38 PM:1 G0 |8 l4 e, T0 F& y% Q% N5 M/ ]
! c& G# n- Y$ h1 o( ~
爆
+ b: w# M7 z: `我記木小姐去見段多情郎既阿伯時(當時大理王)
9 }- B3 ], P7 R9 H* }0 _7 U3 z問 : 你係王帝???   阿伯 : 你係   木小姐 : 王帝唔好惡既咩???   
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-27 10:49 PM:- n0 [1 G/ B6 S2 @+ B

4 ~8 {2 W7 K: h" B- N我記木小姐去見段多情郎既阿伯時(當時大理王). K3 S  }; [" v1 ~6 k  ~/ g
問 : 你係王帝???   阿伯 : 你係   木小姐 : 王帝唔好惡既咩???   
1 C, b% x/ Q6 J6 O其實佢蠻得幾可愛ga
Originally posted by toro at 2007-5-27 11:24 PM:
. ?3 ]# }5 W: ]. [  {' b+ Z& [
/ e2 d7 D5 p! M. b, P7 g其實佢蠻得幾可愛ga
# E4 u8 D5 R  W* e/ k5 C6 r果種未衰到壞大事既無知 , 對男人來說 , 就是可愛
Originally posted by QuiGonJinn at 2007-5-27 10:29 PM:
: M& K: X! a* ^1 X; P$ h
0 J3 j" Q% d& w8 H1 N9 d% y話時話唔見咗果個post, tritri做乜搬走個post, 唔通有人妒忌你同我玩?....
! ?8 J2 k) {( J3 Y) S# e. k' u6 Y
" |$ h/ n4 P* i, u9 y3 {* |你吾係比tritri知左我d野ㄚㄚㄚㄚ叫左你咩咩咩咩咩架啦
Originally posted by playbr2 at 2007-5-28 12:29 AM:
- a4 ~8 k, ^0 U4 L. G# w3 F( p
3 D' I0 t; l" I& L1 L6 D! E3 J0 ?5 k! a8 E. ]1 p0 m" l+ E
你吾係比tritri知左我d野ㄚㄚㄚㄚ叫左你咩咩咩咩咩架啦
+ ?3 i  ^/ P4 \  j* I/ b; E5 r. l% P
你地有私情???
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-28 12:31 AM:+ ~( E6 }/ p% v7 y/ j

8 }. |, K3 C: i0 k* A9 P7 l你地有私情???
9 V. K8 I0 b4 O: h$ Y. {9 w, |, M) M
你冇資格知
Originally posted by playbr2 at 2007-5-28 00:29:* V3 q3 R3 u) z$ F& f9 ~. }

: C6 a) t; T1 p8 q% t/ l" {3 f* a( z' z* \
你吾係比tritri知左我d野ㄚㄚㄚㄚ叫左你咩咩咩咩咩架啦
! V+ L& Y8 d. m. U  E你自己俾人知乍掛,我點會俾人知你係基佬!!!!!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 金庸小說分享區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。