<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 冷血女孩扔狗落海
返回列表 回復 發帖
8 v7 _5 H* [3 i1 U6 j
; q1 a! B% }! }% i
4 @% A1 @) d% v2 X
"吹水區"幾時變咗"講政治-強詞奪理區"! ^7 q3 Q: _! [+ A; K6 `
Watchman 發表於 2010-9-10 12:12 AM
0 W* r4 X% o0 B  N
- ^4 L0 ]4 }( }( {; x% X' l變左做"笑爆肚開心笑話區"就真, 係果版都搵唔到一個咁笑爆肚既post
" n- g* e6 v+ D/ r# e. ?
0 J3 v5 D$ A- N4 k  J6 |- k" G: d: x/ q7 G9 t- ]2 D
本版規則歡迎吹水,請注意全論壇禁談大陸政治主題違者禁言1月。 : @! M5 B+ b% q1 ^
Watchman 發表於 2010-9-10 12:15 AM
# }( q/ b$ E+ C/ a9 E6 a9 N# [
" \3 A6 g" P- w我係新人唔知有呢條例 ~ 但點解我睇到不斷有好多同大陸政治有關既字句既呢???     
狗哥,算吧啦你!
$ B! c' }8 _$ A& c' n0 Y7 h, d- F. d  l; g! t% ]& O" j
變左做"笑爆肚開心笑話區"就真, 係果版都搵唔到一個咁笑爆肚既post
' w( i! b4 R# N* w0 U3 Z2 ~" |5 F 7 W+ U) P) f; |3 ~% Z$ Z3 f& R9 e
jojojojoj 發表於 2010-9-10 12:17 AM
: i. G# U) U+ `, T/ W/ L- A
2 l. ~5 ?0 X6 z& m, X+ k  V' _* v' R
我諗起睇粵語殘片 ~ 胡楓同張英才專登講唔正d廣東話扮外國人 ~ 好惹笑   
% J! D1 L' B& e- n. N
# j) W7 n& P& w$ I' x0 Y1 M' w  ]變左做"笑爆肚開心笑話區"就真, 係果版都搵唔到一個咁笑爆肚既post+ L. }8 e( t" e/ S$ ]0 `5 G2 v! s

. a; L4 T- ^2 g: Xjojojojoj 發表於 2010-9-10 12:17 AM
/ J# O0 C' f: A: H9 c

; i' Z' c9 s; K5 n1 O" ~" A咁都要有人肯硬著頭皮企出嚟講啲自以為好笑嘅爛gag先得
  `1 x8 t4 q9 B0 o叻人我就見得多,kai人我見得仲多
85# Watchman 變成網上欺凌?
喂喂~做咩事做咩事!) `& g! x2 T0 y! @4 l& [' }
做咩講講下狗仔變左講狗哥!
# V& _1 v6 g- l
8 p+ m0 o3 f6 A: }2 x7 E/ o; D& b大家唔準惡言相向嫁!唔準人身攻擊嫁下!
85# Watchman 變成網上欺凌?, G# n) y/ ^+ W( o
alan3015chan 發表於 2010-9-10 12:27 AM
9 S$ W) [- j  f4 z# {6 N! s' E9 m. O5 B
明眼人由一開始就睇到"阿邊個"欺凌"邊個"
85# Watchman 變成網上欺凌?
8 a8 g7 c8 l- ], P, d  _: J5 ]: xalan3015chan 發表於 2010-9-10 12:27 AM
6 V! I9 f, e5 i) U
. \; N1 F( e4 h0 u
雞巴男定賜座男???   
喂喂~做咩事做咩事!% G/ ~" h3 l6 f+ G  f: B
做咩講講下狗仔變左講狗哥!) ]% B4 U/ a4 B0 p. A/ h

f* N0 e% u% j7 S* l4 T1 b% V大家唔準惡言相向嫁!唔準人身攻擊嫁下!, ?" k) o7 [1 Q
自由神 發表於 2010-9-10 12:33 AM
1 n$ f/ I" c- W0 ?2 b
8 W0 H- ]9 E9 f) Q
咁請問以下呢段算唔算呀?
$ S. u2 l9 p! P' R- R' g( x& J3 U, {6 `0 T4 a7 m+ a7 t9 c

2 j& N/ E5 B3 `! S, q7 I& N5 O你條粉腸打壞唔夠人講就即刻人身攻擊?
% t0 d* }4 e) N% L+ b, H- C8 O你老豆老母冇教你做人要講禮貌咩? / r* V# O$ d) l" R7 [7 w5 }7 L1 ^5 Q1 z( x$ t+ y7 q1 v
中國人就係有你d咁嘅人, 所以一路俾人睇唔起,( Q3 f# F3 h  ?
乖啦, 你老母臭......揍大你好辛苦, 唔好影衰佢, 知冇?

3 C6 N: w$ ^+ I7 ]2 b% q
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 冷血女孩扔狗落海

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。